Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pregăteşte olimpici la chimie, după ce a abandonat matematica luând un 3 nemeritat

Publicat:

, profesoara de Chimie, Colegiul Național „”, Oradea – este profesor MERITO 2018.

„Proiectul MERITO isi propune sa prezinte aceste modele de profesori si sa le puna metodele in valoare. Avem nevoie de oameni care sa ne inspire, care sa devina multiplicatori de performanta si calitate “la firul ierbii” sau care sa ne conduca spre schimbari pozitive la nivelul intregului sistem educational. Impreuna cu acestia, coagulam comunitatea MERITO si dezvoltam proiectul spre a creste si inspira si alti profesori”, e scopul acestui proiect.

Demersul e unul cu bataie…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

David Dragoș, elev al Colegiului Național „Avram Iancu” Campeni, calificare la fazele naționale ale Olimpiadelor de Chimie și Matematica

11:01, 22.03.2024 - David Dragoș, elev in clasa IX-a la Colegiul Național „Avram Iancu” Campeni, a reușit sa se califice la fazele naționale ale olimpiadelor de matematica și chimie și a obținut locul II la etapa județeana de informatica. „Ani de liceu…Cand la mate dai de greu…”, versuri care pentru elevul David Dragoș…

FOTO Performanța tripla la olimpiade pentru un elev din Apuseni: David Dragoș, calificare la faza naționala de matematica și chimie și locul doi la informatica

07:45, 22.03.2024 - FOTO Performanța tripla la olimpiade pentru un elev din Apuseni: David Dragoș, calificare la faza naționala de matematica și chimie și locul doi la informatica Performanța tripla la olimpiade pentru un elev din Apuseni: David Dragoș, calificare la faza naționala de matematica și chimie și locul doi…

Florin Dragan, rectorul UPT: „La nivel national, numarul de studenți ce vor sa devina ingineri a scazut cu aproape 15% in ultimii zece ani. Asta deși pe piața muncii este o cerere imensa”

10:40, 09.02.2024 - Un raport privind starea invațamantului superior din Romania, realizat de Ministerul Educației, arata ca la facultațile de inginerie erau anul trecut inscriși 75.331 de studenți. In 2014 erau cu 11.000 mai mulți; Deși universitațile tehnice au reușit sa mențina in general cifrele de școlarizare, universitațile…

O eleva din Timișoara va reprezenta Romania la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete 2024

22:35, 08.02.2024 - O eleva din Timișoara a fost selectata in lotul care va reprezenta Romania la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete 2024 Din echipa de tinere care va reprezenta Romania, in acest an, la EGMO (Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete) va face parte și o timișoreanca. Este vorba de Ana Gabriela…

Simularea Evaluarii Naționala pentru absolvenții clasei a VIII-a, in anul școlar 2023-2024

07:20, 07.02.2024 - Luni, 5 februarie 2024, s-a dat startul Simularii Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a, odata cu proba scrisa la limba și literatura romana. In judetul Salaj, s-au inscris la aceasta proba 2110 elevi și au participat 1879 elevi, inregistrandu-se 231 absenți. Lucrarile au fost scanate…

Concursul național de matematica Matemaniada, la a doua ediție

23:31, 06.02.2024 - Centrul educațional Matemanie+ da startul inscrierilor la cea de-a doua ediție a concursului național de matematica Matemaniada   Incepand din acest an, concursul este aprobat de Ministerul Educației prin O.M.E. 3469/2024; Inscrierea și participarea sunt gratuite; Profesorii pot inscrie…

Romania educata, in ”era” corecturii digitalizate. Au pus carul inaintea boilor?

10:30, 05.02.2024 - Romania educata e in fața unui nou experiment. Este primul an in care profesorii de gimnaziu vor face corectare digitalizata. Anul trecut, metoda s-a aplicat la sesiunea de toamna a Bacalaureatului.  Pandemia a adus o privire reticenta privind corectura digitala. S-au  cumparat laptopuri,  calculatoare,…

Un grup de romani a reușit sa reduca numarul de zboruri pe timp de noapte pentru a nu le mai deranja somnul

23:36, 29.01.2024 - Un grup de inițiativa civica a reușit performanța sa obțina reducerea considerabila a numarului zborurilor efectuate pe timp de noapte deasupra municipiului Cluj-Napoca, pentru a diminua din disconfortul cauzat de zgomot.Demersul „Nu ne mai zburați somnul” a durat peste șase luni de zile, implicand…


Ce parere ai despre aceasta stire?