Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pozează în familia perfectă, dar sunt în prag de divorţ? Una dintre cele mai cunoscute blondine trece prin clipe grele

Publicat:

Este una dintre cel mai de succes femei din lume, dar problemele nu o ocolesc! Conform ultimelor zvonuri aparute în presa, blondina traverseaza o perioada destul de zbuciumata în viata de familie.

Gurile rele spun ca frumoasa Gisele Bündchen este în pragul unui divort. "Anul trecut a fost o perioada foarte stresanta pentru ea, mai ales când Tom era în plin sezon. El este focusat pe cariera, iar asta o face pe Gisele sa se simta abandonata", a declarat un apropiat pentru Intouchweekly.com.

Cine e Gisele Bündchen

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginile durerii de la inmormantarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, in lacrimi in timpul slujbei / VIDEO

14:20, 19.04.2024 - Clipe sfașietoare in Iași. Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum și inmormantat la cimitirul Eternitatea. Familia lui traiește cele mai grele momente, cand este nevoita sa iși ia ramas bun de la unul dintre cei mai importanți membri. Imaginile sunt de-an dreptul dureroase!

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

Claudia Patrașcanu, despre momentele grele din perioada Exotic. Ambulanta era chemata mereu, dupa concerte: „Am lesinat e multe ori, eram epuizate”

21:56, 21.03.2024 - Claudia Patrașcanu este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. A trecut prin multe greutați in ultimul timp, dar a reușit sa treaca peste toate. Nici inceputurile carierei sale nu au fost mai ușoare, fiind nevoita sa faca multe sacrificii pentru a merge mai departe. Claudia Patrașcanu, despre…

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Și bogații mor: Șeful celei mai cunoscute dinastii bancare din Europa s-a stins la 87 de ani

17:05, 26.02.2024 - Bancherul britanic Jacob Rothschild, un membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a murit la varsta de 87 de ani, anunța familia sa. Familia, intr-o declarație pentru agenția de presa Asociația Presei din Marea Britanie, il numește pe Rothschild „o prezența uriașa…

Alina Pușcaș, despre perioada delicata de la inceputul carierei sale. „Era extrem de frustrant. Știam ca depindeam de un salariu fix”

12:30, 11.02.2024 - Alina Pușcaș, in varsta de 38 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. A debutat in modelling in jurul varstei de 20 de ani, iar la scurt timp a obținut un rol in telenovela „Narcisa Salbatica”. Din 2012, Alina este gazda show-ului „Te Cunosc de Undeva”. Este casatorita, are…

Gina Pistol și Smiley, avertizați de un mesaj care le-a dat fiori. Vedeta și familia sa au trecut prin clipe de groaza in America

12:30, 08.02.2024 - Gina Pistol și familia ei au trecut prin clipe de groaza in Los Angeles, in urma unui mesaj primit din partea autoritaților americane. La ce pericol au fost expuși aceștia, dar și ce au povestit pe rețelele de socialziare!

Clipe grele pentru Carmen Tanase. Ce mesaj a postat actrița pe rețelele de socializare: ”Tare dor o sa ne fie” / FOTO

13:55, 05.02.2024 - Carmen Tanase trece prin momente dificile in aceasta perioada. Actrița a suferit o mare pierdere, patrupedul sau, Obama, a murit. Pe rețelele de socializare a fost postata o imagine cu acesta, alaturi de cateva cuvinte deosebite, fiind menționat și faptul ca ii va fi simțita lipsa.


Ce parere ai despre aceasta stire?