Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea uluitoare a lui Sione Vamoiounga, jucătorul de rugby din Tonga, blocat în România. ”Să mă întorc acasă este ca o condamnare la moarte”

Publicat:

a plecat din Tonga în urma cu trei ani. În 2011 își reprezenta țara la de Rugby, iar apoi a plecat în cautarea unei vieți mai bune. A ajuns la , oraș cunoscut în Occident pentru dezastrul ecologic din 2000, atunci când Tisa a fost poluata cu cianuri.

realizeaza un material amplu dedicat lui Sione, a carui situație este una cu totul și cu totul deosebita.

Primul sau sezon la a fost unul excelent. Dar în noaptea de dinaintea unui meci, Sione s-a trezit ca îi curge din…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

RUGBY O noua provocare pentru baimarenii de la Știința

10:45, 11.04.2024 - Sambata, 13 aprilie, incepe o noua ediție de campionat in primul eșalon de rugby din Romania. Baimarenii de la Știința vor debuta la finalul saptamanii, pe teren propriu cu clujenii de la ELBI. The post RUGBY O noua provocare pentru baimarenii de la Știința first appeared on Informatia Zilei .

Cherecheș, manevre ca sa scape de pușcarie. Ce plan are primarul penal care a dat bir cu fugiții?

14:30, 05.04.2024 - Cherecheș a fost audiat vineri prin videoconferința de catre judecatorii Curții de Apel Cluj, iar aceștia au decis ca exista motive temeinice pentru a se admite contestația in anulare. Cherecheș a inocat faptul ca judecatoarea care l-a condamnat nu ar fi compatibila, avand in vedere ca mama acesteia…

Catalin Cherecheș, condamnat pentru corupție, a dat in judecata Romania. De ce s-a plans la CEDO?

11:40, 26.03.2024 - Fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș a dat Romania in judecata la CEDO și incearca sa mute procesul in care contesta condamnarea la cinci ani de inchisoare la o alta curte de apel din Romania.

Catalin Cherecheș a fost extradat din Germania și urmeaza sa ajunga in Romania. Fostul primar a fugit din țara inaintea condamnarii la inchisoare.

13:00, 19.03.2024 - Fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, condamnat la 5 ani de inchisoare și fugit in Germania cu cateva ore inaintea pronunțarii sentinței, este extradat marți și urmeaza sa ajunga in Romania.

Catalin Cherecheș va fi extradat in Romania

17:45, 13.03.2024 - Judecatorii Tribunalului Regional din Munchen au decis, miercuri, 13 martie, ca fostul primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, va fi extradat in Romania pentru executarea pedepsei. Cherecheș a fost condamnat, anul trecut, la 5 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, scrie Europa Libera…

Romania are o noua stațiune de interes național și 14 stațiuni turistice de interes local

18:25, 24.02.2024 - Romania are o noua stațiune de interes național! Este vorba despre Zona turistica a municipiului Baia Mare, judetul Maramureș. Insa, veștile bune nu se opresc aici. Guvernul Romaniei, la propunerea MEAT, a aprobat și atestarea altor 14 localitați sau parți de localitați ca stațiuni turistice de interes…

Ciolacu, despre reforma fiscala: ”Trebuie sa ne hotaram ce dorim”

15:45, 26.01.2024 - ”Ma gandesc foarte bine sa tin un echilibru macroeconomic in Romania, mi-am asumat acest lucru ca si prim-ministru. Daca vrem sa distrugem tot ce a construit domnul Lazar ( fermierul pe care l-a vizitat, nr) atunci hotaram cu totii ca nu mai platim niciun impozit, dam numai subventii si am terminat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?