Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea fetei de la ţară care a luat 10 la Evaluare Naţională 2015. "Se poate învăţa la sat sau oraş. Trebuie să te încrezi în Dumnezeu, să ai o ambiţie de fier"

Publicat:

este singura eleva de la sat care a reusit sa obtina media 10 la 2015. Este chiar o premiera pentru scoala la care ea a fost eleva. Rezultatul a surprins-o si pe Ioana, care se astepta la o medie de peste 9.50, dar parca nu indraznea sa viseze la 10 curat.

“Aceste note reprezinta truda tuturor eforturilor depuse de mine. Numai eu stiu cat am indurat, si iata ca am reusit cu sprijinul parintilor, al bunicilor si cu multa, multa ambitie”, spune Ioana.

Este una dintre cele mai fericite zile din viata tinerei din Varciorog. In spatele fericirii…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana Șoșoaca spune ca va fi ucisa curand!

11:20, 08.04.2024 - Diana Șoșoaca spune ca va fi ucisa curand!  Senatoarea  susține ca a primit mesaje prin care se sugereaza ca pe 18 aprilie va fi omorata. „Va fi cea mai cumplita campanie, ce e acum e doar inceputul. Am primit avertizari ca vor incerca sa-mi faca o cheie, inca una. Sa ma prinda si sa ma bage in inchisoare.…

Ce probleme au avut Carmen Grebenișan și fostul soț, Alex Militaru, in perioada casniciei. Au fost și in vacanța de curand și pareau fericiți

18:20, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan și Alex Militaru au anunțat, de curand, ca au ales sa mearga pe drumuri separate. Cei doi urmau sa aniverseze trei ani de la cununia civila și se gandeau la momentul in care iși vor jura iubire veșnica și in fața lui Dumnezeu.

Lectia de istorie. Minuni din vremea lui Stefan cel Mare

16:06, 20.03.2024 - Dupa batalia de la Vaslui – Podul Inalt, la indemnul lui Ștefan cel Mare, in Moldova s-a ținut post 45 de zile. Dupa cum stateau lucrurile inainte de batalie, numai o minune de la Dumnezeu mai putea salva Moldova și ea s-a produs. Minunea este o forma de manifestare a sacrului și, așa cum spunea […]

Andra a apelat la nutriționist ca sa slabeasca. Cantareața, care are 10 kilograme in plus, a spus motivul: „Corpul iți da semne”

13:40, 07.03.2024 - ​​Andra a anunțat pe rețelele de socializare ca a apelat la specialiști in nutriție ca sa slabeasca. Decizia cantareței vine dupa ce de curand, in emisiunea „Romanii au talent” de la Pro TV, unde ea e jurat, a dezvaluit ca are 10 kilograme mai mult decat ar fi trebuit sa aiba la inalțimea ei. In varsta…

FEMEI CARE NE INSPIRA: Mama eroina din Chiuza, cu 14 copii: „Daca ai copii te bucuri și te inviorezi. Daca nu aș avea copii, nu știu ce ar fi”

09:05, 05.03.2024 - Este mama eroina, a adus pe lume 14 copii, anul trecut a citit Sfanta Carte de peste 30 de ori și este de parere ca atunci „cand Il ai pe Domnul langa tine, nici nu știi ca traiești pe pamant. Cat de greu mi-a fost, toate s-au dus”. Este povestea Anei Maierean din satul Piatra, comuna Chiuza, care recent…

In curand la cinema, Dumnezeu și Sfantul Petru - prieteni buni intr-un film romanesc distribuit de Forum Film: „Baieții buni ajung in Rai”

07:10, 02.03.2024 - Celebrii actori Șerban Pavlu și Sergiu Costache (colegi de platou in seriale precum „Clanul” și „Umbre”) joaca doua roluri speciale: Dumnezeu și Sfantul Petru, ce vor putea fi descoperite din 22 martie la cinema, in filmul „Baieții buni ajung in Rai”.

Ioana Nastase a avut nevoie de intervenția medicilor dupa ce in ultima vreme s-a simțit rau. „M-am așezat pe scari, sa nu se intample altceva”

17:05, 06.02.2024 - Ioana, soția lui Ilie Nastase, a avut nevoie de cateva investigatii medicale, dupa ce in ultima perioada s-a simțit rau. Bruneta așteapta cu sufletul la gura analizele și spera sa nu fie vorba despre ceva grav.„In ultimele trei luni m-am simțit cam rau. Aveam dureri foarte mari de cap, noaptea mai ales…


Ce parere ai despre aceasta stire?