Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ponta REVINE ÎN FORŢĂ pe scena politică. CE PRIETENI ARE ŞEFUL PSD ÎN ISRAEL? Ironii acide: „Dragnea nu mă poate cumpăra.”

Publicat:

a declarat, vineri, ca, in cateva zile, urmeaza sa prezinte un nou proiectul politic pe care l-a anuntat inca din luna iulie, mentionand ca nu este dispus sa ajunga la niciun compromis cu , asa cum a facut fostul premier .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ioana State revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Avem dovada ca exista umor!”

16:21, 12.04.2024 - Duminica aceasta, cel de-al noualea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția in stilul caracteristic, starnind aplauzele tuturor: „Abia așteptam sa revin la voi, m-am pregatit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n

Marea Britanie exclude orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel

05:01, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in pofida apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Apare primul contracandidat pentru Zelenski pe scena politica ucraineana

23:15, 02.04.2024 - Fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, intenționeaza sa participe la urmatoarele alegeri prezidențiale, noteaza TASS, potrivit Rador Radio Romania. "Daca ma intrebați daca intentionez sa particip la urmatoarele alegeri, raspunsul este da" - a spus acesta intr-un interviu pentru "Al Jazeera".…

Șoc pe scena politica din Germania: AfD ar putea fi interzis

04:00, 17.03.2024 - Conducerea Partidului Social-Democrat german (SPD) a afirmat sambata ca nu exclude posibilitatea interzicerii partidului de extrema dreapta 'Alternativa pentru Germania' (AfD), desi aceasta ar fi o varianta de ultima instanta, transmite DPA, potrivit Agerpres. Intr-o rezolutie adoptata sambata,…

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Fenomenul meteo Il Nino revine in forța in Romania: Se va simți puternic in martie și mai!

16:16, 05.03.2024 - Fenomenul meteorologic El Nino, unul dintre cele mai puternice cinci fenomene de acest tip inregistrate vreodata, si-a atins apogeul in decembrie 2023, a informat, marti, Organizatia Meteorologica Mondiala (OMM), care preconizeaza temperaturi peste valorile normale intre lunile martie si mai deasupra…

Ministrul de externe francez a condamnat, la Cairo, „deplasarea fortata” a populatiei din Gaza

20:10, 04.02.2024 - Seful diplomatiei franceze, Stephane Sejourne, a declarat duminica, la Cairo, ca refuza orice „deplasare fortata" spre Egipt a populatiei din Gaza care fuge de bombardamentele din razboiul dintre Israel si Hamas.


Ce parere ai despre aceasta stire?