Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia: Un angajat al Huawei și unul de la Orange au fost arestați sub acuzația de spionaj n favoarea Chinei

Publicat:

a fost arestat un angajat chinez al Huawei, dar și un polonez care a lucrat pentru Orange, acuzațiile fiind de spionaj, scrie Reuters care citeaza presa locala. Informația adauga la controversa din jurul companiei Huawei care este privita cu scepticism in tot mai multe țari. Cei doi au fost arestați marți și sunt banuiți ca au acționat "in contul serviciilor chineze și in detrimentul Poloniei", a precizat , ministru coordonator pentru serviciile speciale.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Angajatul unui candidat AfD la alegerile europarlamentare, arestat pentru presupus spionaj in favoarea Chinei

11:15, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un angajat al unui politician membru al Alternativei pentru Germania (AfD) in orasul Dresda, pentru presupus spionaj in favoarea Chinei, au relatat marti posturile ARD, RBB si SWR, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Angajatul, identificat drept Jian G.

Doi britanici sunt acuzați de spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu Partidul Conservator

16:50, 22.04.2024 - Doi barbați au fost acuzați in Regatul Unit de spionaj in favoarea Chinei, dupa ce ar fi furnizat informații care ar putea fi „utile inamicului". Unul dintre ei, Christopher Cash, are legaturi cu Partidul Conservator britanic.

Scandal de spionaj in Germania - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea de spionaj pentru China

12:30, 22.04.2024 - Trei cetateni germani au fost arestati sub suspiciunea ca au colaborat cu serviciul secret chinez pentru a furniza tehnologii ce ar putea fi folosite in scopuri militare, au anuntat procurorii germeni luni, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

China spioneaza industriile olandeze de semiconductori, aerospatiala si maritima. Beijingul cauta tehnologii necesare armatei

17:55, 18.04.2024 - Industriile olandeze de semiconductori, aerospatiala si maritima au fost vizate de spioni chinezi, in incercarea de a consolida fortele armate ale Chinei, sustine agentia olandeza de informatii militare MIVD, in raportul anual facut public joi, citat de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 784. Doi presupusi spioni rusi, arestati in Germania pentru ca ar fi planuit acte de sabotaj militar in favoarea Rusiei

13:00, 18.04.2024 - Doi presupusi spioni rusi au fost arestati in Germania pentru ca ar fi planuit atacuri de sabotaj, inclusiv impotriva unor „facilitati ale fortelor americane”, cu scopul de a submina sprijinul militar pentru Ucraina, a anuntat joi biroul procurorului federal german, relateaza Reuters, AFP si EFE. Fortele…

Cu ce se mai ocupa diplomații americani: Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

15:46, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a acționat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justiție a numit una dintre cele mai ample și mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?