Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia consideră că discursul Ursulei von der Leyen prezintă un potențial pozitiv

Publicat:

Polonia vede un potențial pozitiv în elementele menționate în afirmațiile facute de Ursula von der Leyen, nominalizata pentru funcția de președinte al , a declarat ministrul polonez de Externe, , relateaza Mediafax citând site-ul agenției Reuters.

Ursula von der Leyen și-a ținut discursul în fața parlamentarilor europeni miercuri, promițând sa se concentreze asupra promovarii statului de drept, competitivitații, digitalizarii și lupte împotriva schimbarilor climatice.

Executivul UE a lansat la începutul lunii…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conservatorii francezi nu o susțin pe Ursula von der Leyen pentru un al doilea mandat in fruntea Comisiei Europene

12:01, 07.03.2024 - In cadrul Congresului Partidului Popular European desfașurat la București, liderul conservator francez Michel Barnier a refuzat sa sprijine candidatura Ursulei von der Leyen pentru un al doilea mandat la conducerea Comisiei Europene.

Ursula von der Leyen, inscrisa oficial in cursa pentru desemnarea candidatului PPE la presedintia Comisiei Europene

18:36, 05.03.2024 - Adunarea Politica a Partidului Popular European de la Bucuresti a validat marti seara inscrierea Ursulei von der Leyen in competitia pentru desemnarea candidatului PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene.

Iohannis o susține pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la Comisia Europeana

08:35, 20.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat susținerea pentru Ursula von der Leyen, propusa de CDU pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene. „Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de președinta a Comisiei Europene. Increzator in eforturile ei de a consolida…

COMISIA EUROPEANA Nicolae Ciuca susține noua candidatura a Ursulei von der Leyen

18:45, 19.02.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca – președinte PNL saluta anunțul facut de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,.... The post COMISIA EUROPEANA Nicolae Ciuca susține noua candidatura a Ursulei von der Leyen first appeared on Informatia Zilei .

Europa va trece la economia de razboi. Comisia Europeana va prezenta o strategie industriala pentru pregatirea apararii

08:16, 18.02.2024 - Comisia Europeana va prezenta o propunere de strategie industriala de aparare in trei saptamani, a declarat sambata presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si va deschide, de asemenea, un birou de inovare in domeniul apararii in Ucraina, informeaza Reuters preluat de Agerpres. "Europa…

Mureșan ii cere Ursulei von der Leyen sprijin pentru fermierii din Romania și UE

22:05, 29.01.2024 - Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan i-a cerut președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, intr-o scrisoare, un mai mare sprijin pentru fermierii din Romania și din Uniunea Europeana, in paralel cu continuarea ajutorului acordat Ucrainei.

Cine vrea sa-i ia locul Ursulei von der Leyen

20:20, 18.01.2024 - PES l-a validat pe Nicolas Schmit , comisarul european pentru locuri de munca si drepturi sociale, sa fie candidatul social-democratilor europeni pentru sefia Comisiei Europene, deținuta in prezent de Ursula von der Leyen , a anunțat europarlamentarul PSD Victor Negrescu. „Nicolas Schmit a fost nominalizat…

Ungaria anunța ca este departe de a ajunge la un acord cu UE in privința acordarii sprijinului financiar pentru Ucraina

14:15, 18.01.2024 - Budapesta "este departe" de a ajunge la un acord cu Uniunea Europeana privind ajutorul pentru Ucraina, a declarat joi, 18 ianuarie, șeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, potrivit Reuters.UE incearca sa ajunga la o ințelegere cu privire la extinderea unui ajutor financiar mai mare pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?