Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politistii locali nu pot sa ii puna la lucru pe cei condamnati la serviciu in folosul comunitatii

Publicat:

Politistii locali din Timisoara recunosc oficial ca le este foarte greu sa ii puna la munca in folosul comunitatii pe timisorenii care au primit aceasta pedeapsa. Astfel, anul acesta doar 19 timisoreni au muncit in folosul comunitatii, dintr-un total de… 109.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razie a polițiștilor locali din Timișoara in zona pieței Iosefin și in mijloacele de transport public

12:45, 19.04.2024 - Polițiștii locali din cadrul Serviciului Patrulare și Control Spațiu Public au desfașurat, in cursul zilei de joi, atat dimineața, cat și dupa-amiaza, doua acțiuni de amploare, una in zona pieței Iosefin, alta in mijloacele de transport in comun. „Prima dintre acțiuni a fost desfașurata de catre polițiștii…

Controale a polițiștilor locali din Timișoara la barurile și terasele din Piața Unirii și Complexul Studențesc

14:36, 12.04.2024 - Polițiștii locali au desfașurat o acțiune organizata la barurile și terasele din apropierea unor unitați de invațamant. 30 de persoane au fost verificate in zonele Unirii și Complexul Studențesc.

FOTO. Polițiștii locali le-au daruit flori timișorencelor de Ziua Femeii

12:30, 08.03.2024 - In trafic, in mijloacele de transport in comun, pe strada sau la piața, polițiștii locali din Timișoara au fost prezenți chiar de la primele ore ale zilei de 8 Martie. De aceasta data, nu ca sa aplice amenzi, ci ca sa le daruiasca flori doamnelor și domnișoarelor.

Barbat cunoscut ca se masturbeaza in public, depistat de polițiștii locali in zona Parcului Copiilor din Timișoara

14:45, 06.03.2024 - Un barbat cunoscut pentru savarșirea in public de acte și fapte obscene, care obișnuiește sa se masturbeze in public, a fost depistat in zona Parcului Copiilor din Timișoara. Barbatul a fost indrumat catre domiciliu și nu a fost amendat, pentru ca nu a fost prins in fapt.

Barbat care voia sa se arunce de pe un pod din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

10:10, 02.03.2024 - Intervenție a polițiștilor locali, sambata seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Cuplu de hoti, prins de politistii locali dupa o lovitura la o alimentara din Timisoara

09:25, 01.02.2024 - Un barbat si o femeie au fost prinsi in cursul noptii trecute de politistii locali dupa ce au furat 200 de produse de la o alimentara din Timisoara. Aflati in patrulare, in jurul orei 2.30, politistii locali i-au depistat pe cei doi pe Bulevardul Republicii din Timisoara, in dreptul strazii Nera, in…

A venit tocmai din Suceava sa fure i motocicleta la Timișoara

10:01, 25.01.2024 - Barbat depistat de polițiștii locali dupa ce a incercat sa sustraga o motocicleta ”intr-un moment de inconștiența” Polițiștii locali aflați in patrulare azi-noapte, in jurul orei 23.45, au fost direcționați de Dispeceratul Direcției Generale a Poliției Locale catre Strada Ștefan cel Mare, unde s-a reclamat…


Ce parere ai despre aceasta stire?