Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plouă în gură de poftă: Costițe de miel, pregătite la jăratic, în pădure

Publicat:

Cele mai bune costițe de miel sunt pregatite într-o padure salbatica, la malul unui lac de munte, din 100 % produse bio. Carnea provine de la mielul de rasa, lasat liber la poalele muntelui Rtaj, estul Serbiei.

Sosul pentru carne este preparat din afine salbatice de munte. Se mai folosește brânza, unt pregatit de mâna omului, în condiții casnice, dar și patrunjel, cimbru. Gustul unic al carnii îl da plantele rare Rtanj, folosite și în faimosul ceai de plante Rtanj. Mai mult decât atât, mâncarea ajunge sa coste o mie de dolari.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Targoviște: Vița de Vie, restaurantul unde mancarea e gatita dupa gustul tau!

13:45, 17.03.2024 - Restaurantul Vița de Vie va intampina zilnic cu preparate culinare din bucataria romaneasca și nu numai. Bucatarii din cadrul restaurantului au conceput un meniu atent selecționat, ce are la baza rețete tradiționale vechi, autentice din gastronomia romaneasca. Intr-o atmosfera calda și primitoare, la…

Alerta alimentara in Romania: Mega Image a retras rapid de la vanzare un produs care da alergii!

09:30, 16.02.2024 - Mega Image retrage de la vanzare un sos, din cauza unui alergen nementionat pe eticheta produsului desi se afla printre ingrediente, glutenul din sosul de soia. ”Mega Image a retras de la vanzare produsele: 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G; 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G. Retragerea produselor de pe…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…

Rețeta de weekend. Placinta dobrogeana cu foi, gustul de care nu te vei mai satura

16:05, 03.02.2024 - Placinta Dobrogeana - Ingrediente- Foi de placinta romaneasca din 500 g de faina- 1,2 kg de branza ușor sarata, grasa, ideal de oaie sau capra- 4-6 oua- Marar- Patrunjel (opțional)Daca optezi pentru varianta dulce:- 1,2 kg de branza dulce- 200 g zahar- 200 g stafide- Vanilie- Lamaie- PortocalaPlacinta…

Rețeta de weekend. Placinta dobrogeana cu foi, gustul de care nu te vei mai satura

20:50, 02.02.2024 - Placinta Dobrogeana - Ingrediente- Foi de placinta romaneasca din 500 g de faina- 1,2 kg de branza ușor sarata, grasa, ideal de oaie sau capra- 4-6 oua- Marar- Patrunjel (opțional)Daca optezi pentru varianta dulce:- 1,2 kg de branza dulce- 200 g zahar- 200 g stafide- Vanilie- Lamaie- PortocalaPlacinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?