Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plimbare cu roaba! O îndrăgită vedetă s-a distrat la Hotel Peştera!

Publicat:

este zilele acestea in Bucegii damboviteni, la , unde pare ca vedease distreaza pe cinste. Elena, fosta Post-ul Plimbare cu roaba! O indragita vedeta s-a distrat la ! apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Adevarul despre relația dintre Adela Popescu și Elena Gheorghe. „Am cunoscut-o in 2001. Nu s-a concretizat nimic”

14:51, 01.04.2024 - Adela Popescu și Elena Gheorghe sunt doua dintre cele mai admirate aparitii din showbiz. Cele doua s-au cunoscut in urma cu mulți ani, insa nu au urmat aceeași cariera, Elena concetrandu-se pe muziaca, iar soția lui Radu Valcan pe actorie.Adela Popescu s-a retras din lumina reflectoarelor dupa ce a…

Alina Laufer și-a dat soțul de gol. „Ilan este cel care are multe reguli la noi in casa! Exista o regula cu care ma confrunt non-stop”

15:10, 30.01.2024 - Alina Laufer este mama a 3 copii, gemenii Nathaniel și Davina, pe care ii are impreuna acu actualul soț, Ilan Laufer, și Karina, fiica cea mare, pe care o are din fostul mariaj cu Jorge. Vedeta a dezvaluit recent care este fobia partenerului ei și ce a pus-o sa promita, pentru a evita problemele in…

Salariul pe care Cristina Șișcanu e dispusa sa il plateasca viitoarei menajere: „Sa vina de trei ori pe saptamana cate cinci ore”

11:05, 26.01.2024 - Cristina Șișcanu cauta menajera, dupa ce fosta a demisionat in urma unei discuții pe care au avut-o. Dupa ce le-a cerut parerea fanilor pe rețelele de socializarem soția lui Madalin Ionescu a și decis ce salariu e dispusa sa ofere persoanei care o va ajuta la treburile casnice.In urma cu aproximativ…

Samantha Fox, in mijlocul unui scandal. Vedeta a fost data jos din avion

20:50, 23.01.2024 - Samantha Fox, celebrul star al anilor ’80, se afla in mijlocul unui scandal in Marea Britanie, dupa ce a fost acuzata ca a urcat in stare de ebrietate la bordul unui avion. Mai mult, vedeta in varsta de 57 de ani ar fi fost implicata intr-o disputa violenta cu un alt pasager. Incidentul ar fi […]

Cum arata Stela Enache in tinerețe. Indragita artista implinește 74 de ani / FOTO

13:21, 23.01.2024 - Cum arata Stela Enache in tinerețe. Iata cateva imagini cu artista de la inceputul carierei. Cantareața implinește maine, pe data de 24 ianuarie, varsta de 74 de ani. Vedeta are motive sa radieze de bucurie.

Oana Roman și-a speriat teribil mama! Vedeta vorbește despre momentele de panica: "A crezut ca m-a pierdut" / VIDEO

23:25, 22.01.2024 - Oana Roman și-a speriat teribil mama. Vedeta vorbește despre momentele de panica prin care a trecut Mioara Roman atunci cand a primit vești eronate despre fiica ei. Ce a facut vedeta și cum a reușit sa iasa din situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?