Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care va prelungeste viata

Publicat:

Coada-calului este o planta bogata in minerale. Cel mai important este siliciul, despre care se crede ca are efecte antiartritice si de tonifiere a tesutului conjunctiv. Tulpina mai contine flavonoide - cu efect antioxidant si diuretic - acizi organici si nicotina, oxid salicilic (sursa de acid salicilic, aspirina naturala), gluteolina, palustrina, fitosterina, beta-sitosterol, acid oxalic, acid malic, gliceride ale acidului stearic, linoleic, linolic, oleic, dimetil sulfone, vitamina C, uleiuri volatile, saruri de potasiu.

Ce este gemoterapia si in ce afectiuni este…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

9 situații in viața cand este mai bine sa pastrezi tacerea

18:55, 08.03.2024 - Uneori, merita sa taci. Adesea, instinctul nostru este sa umplem tacerea, sa contribuim la conversație sau sa ne aparam. Dar, uneori, cel mai ințelept curs de acțiune este pur și simplu sa ramai tacut.

Cum se trateaza uscaciunea mainilor. Remedii simple pentru vremea racoroasa

10:00, 28.02.2024 - Mainile noastre intra des in contact in vremea racoroasa, lucru ce le poate afecta. Ele ajung sa se usuce, astfel ca e nevoie de o atenție deosebita in aceasta perioada. Avem nevoie de hidratare atat din interior, cat și din exterior pentru a ele sa aiba un aspect placut și sa fie catifelate.

Cele patru afecțiuni care iți pun viața in pericol daca nu te speli pe dinți zilnic

21:15, 27.02.2024 - Netratata, o carie dentara ți-ar putea pune pe butuci sanatatea. Un numar important de cercetari sugereaza ca lipsa spalatului pe dinți poate duce la o serie intreaga de boli acute și cronice aparent fara legatura intre ele.

Zodiile care au fost suflete pereche in alta viața. Dragostea le unește și astazi

14:50, 26.02.2024 - Berbec și BalanțaBerbecul este o zodie de foc, iar nativii din acest semn sunt, adesea, extrovertiți, ambițioși și plin de incredere de sine. Cu toate acestea, pe plan amoros, lucrurile pot fi cateodata mai complicate. Atat de complicate, de fapt, incat acești nativi vor incepe sa creada ca sufletul…

(AUDIO) Bacau: Proiect pentru identificarea copiilor diagnosticați cu afecțiuni limitatoare de viața sau cu boli incurabile

19:05, 22.02.2024 - Asociația „Lumina” din Bacau a finalizat proiectul „Și vocea mea conteaza”, prin care au fost identificați copii diagnosticați cu afecțiuni limitatoare de viața sau cu boli incurabile și au fost concepute protocoale pentru ingrijirea paliativa pediatrica. Ingrijirea paliativa pediatrica este un domeniu…

9 lecții de viața pe care le primim prea tarziu

17:30, 21.02.2024 - Viața are un mod amuzant de a ne preda lecții. Adesea ne zguduie prin apeluri de trezire, ne scutura din automulțumire și ne obliga sa ne reevaluam alegerile. Și, prea des, aceste apeluri de trezire vin mai tarziu decat ne-am dori.


Ce parere ai despre aceasta stire?