Plăcintă cu soia de post
Publicat:Mod de preparare Placinta cu soia de post
Se fierbe apa cu sare, apoi se adauga soia, se da cateva clocote, apoi se pune la scurs.
Se calesc: ceapa, ardeii, ciupercile, se adauga condimentele, sucul de rosii, apoi se amesteca cu soia.
Se unge tava cu ulei, se intind foile si se adauga compozitia (ca la placinta).
Deasupra se unge cu putin suc de rosii si se da la cuptor cca 20minute .
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple
18:30, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…
Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple
18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…
Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani
16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…
Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani
09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…
Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas
11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…
Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca
12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…
Tarta cu roșii, rețeta cu care Andreea Esca și-a impresionat fanii. Ingredientele care fac diferența
18:35, 02.02.2024 - Demonstrandu-și latura talentata și creativa in bucatarie, Andreea Esca a reușit sa impresioneze internauții cu o rețeta ușor de urmat și cu rezultate apetisante. Prezentatoarea PRO TV a oferit pas cu pas instrucțiuni despre cum sa pregateasca o tarta delicioasa cu roșii, capturand astfel atenția și…
Preparatul cu care Andreea Esca i-a cucerit pe fani. A explicat totul pas cu pas. „M-am apucat sa fac mancare la 44 de ani”
11:51, 01.02.2024 - Andreea Esca, in varsta de 51 ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu unul dintre preparatele sale preferate. Prezentatoarea știrilor Pro TV a explicat pas c pas reteta, care este una foarte simpla, cu ingrediente la indemana oricui.Chiar daca a recunoscut ca nu a gatit pana la 44 de…