Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petru, de la "Mireasă pentru fiul meu", cu mâna în gips: "Am avut o ieşire necontrolată"

Publicat:

Petru a ajuns victima propriilor actiuni. Concurentul "Mireasa pentru fiul meu" a marturisit ca a avut o "iesire necontrolata", în urma careia a ajuns cu mâna în gips.

din casa "Mireasa pentru fiul meu" au declansat în sufletul lui Petru frustrari si tensiuni, care uneori sunt greu de suportat de acesta. Tânarul a ajuns cu mâna în gips, dupa ce a dat cu pumnul în perete, din cauza reprosurilor primite din partea Andradei, care i-a spus ca nu a stiut sa tina la relatia cu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Cum a reacționat Dediș, cand a aflat ca a fost eliminat! Concurentul nu regreta decizia publicului: ”In speranța ca...” / VIDEO

20:31, 12.04.2024 - Decizie neașteptata in casa Mireasa! Dediș a fost eliminat și urmeaza sa plece acasa. Concurentul a sperat pana in ultimul moment ca va cunoaște in emisiune o fata compatibila cu el, insa acest lucru nu s-a intamplat. Iata cum a reacționat, dupa ce a aflst ca a fost eliminat!

Mireasa. Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație. Cum au sarbatorit indragostiții: ”Ne simțim foarte bine” / VIDEO

22:15, 05.04.2024 - Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație și sunt cei mai fericiți. Aceștia se bucura de fiecare moment impreuna, iar pentru a marca ziua speciala, și-au facut o promisiune importanta. Concurentul a surprins-o pe iubita lui și i-a facut o surpriza.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia s-a reorientat, dupa ce Albert i-a spus ca o vede doar ca o prietena. L-a ales pe Valentin pentru date. Cum vede concurentul intreaga situație

20:40, 14.02.2024 - Dupa ce aproape o luna și-a concentrat atenția asupra lui Albert, cu care a și ieșit, Antonia s-a reorientat. Concurenta s-a apropiat de Valentin, cu care este impreuna incepand de astazi, fiind al treilea cuplu din casa Mireasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.


Ce parere ai despre aceasta stire?