Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrolul s-ar putea scumpi semnificativ după atacul cu drone de sâmbătă

Publicat:

Atacul a fost revendicat de rebeli Houthi din Yemen, care sunt sustinuti de Iran. Zece drone au atacat o unitate de procesare a petrolului din Abqaiq si exploatarea Khurais, aflata in apropiere, provocand pierderea unei productii de 5,7 milioane de barili de petrol pe zi, respectiv 50- din productia de petrol a regatului. Analisti si traderi intervievati de CNBC au declarat ca impactul atacurilor asupra preturilor petrolului ar putea fi evaluat cu un numar de doua cifre. "Es (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O nava militara greceasca a interceptat doua drone houthi in Marea Roșie

09:20, 25.04.2024 - O nava militara greceasca din cadrul misiunii Uniunii Europene in Marea Roșie a interceptat, joi, doua drone lansate de militanții Houthi din Yemen spre o nava comerciala, au declarat oficiali din cadrul Ministerului grec al Apararii, noteaza Mediafax.

Americanii doboara patru drone ale rebelilor houthi: ce ținta se pare ca vizau acestea

04:50, 25.04.2024 - Statele Unite au doborat miercuri patru drone in zonele din Yemen aflate sub controlul rebelilor houthi, a anuntat Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM), scrie AFP, citat de AGERPRES.

Statele Unite au distrus mai multe drone si rachete antinava ale rebelilor houthi

06:25, 19.03.2024 - Statele Unite au executat lovituri impotriva unor drone, sisteme de rachete antinava si containere de depozitare a armelor apartinand rebelilor houthi in Yemen, a transmis Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM)

SUA, Marea Britanie si Franta au doborat zeci de drone Houthi dupa atacul asupra unor nave, inclusiv militare

12:05, 10.03.2024 - Fortele americane, franceze si britanice au doborat zeci de drone in zona Marii Rosii, dupa ce rebelii Houthi din Yemen, sustinuti de Iran, au vizat nava de marfa Propel Fortune, dar si distrugatoarele americane din regiune, a anuntat armata americana intr-un comunicat citat de Reuters, potrivit Agerpres.…

Rebelii houthi declara ca au atacat mai multe distrugatoare americane

02:55, 10.03.2024 - Rebelii houthi susțin ca au atacat mai multe distrugatoare americane in Marea Roșie și in Golful Aden cu 37 de drone. Rebelii houthi din Yemen au atacat mai multe distrugatoare americane in Marea Roșie și in Golful Aden cu ajutorul a 37 de drone. Potrivit reprezentantului mișcarii, Yahya Saria, a fost…

SUA au distrus mai multe drone și rachete ale rebelilor houthi din Yemen, care urmau sa fie folosite impotriva navelor din Marea Roșie

08:41, 27.02.2024 - Armata americana a anunțat ca a distrus mai multe vase, rachete și drone ale rebelilor houthi din Yemen, arme care erau pregatite sa fie folosite impotriva navelor care navigheaza in Marea Roșie.

Armata americana a intreprins noi lovituri impotriva unor rachete și drone ale rebelilor houthi

20:50, 18.02.2024 - Armata americana a anuntat duminica aceasta ca a intreprins, cu o zi inainte, noi lovituri impotriva unor rachete, unei drone si unui submarin ale rebelilor houthi din Yemen, informeaza duminica AFP.

Americanii distrug un post de comanda houthi. Escaladeaza conflictul din Marea Roșie

07:41, 01.02.2024 - Armata americana a anuntat miercuri ca a distrus zece drone de atac si un post de comanda terestru apartinand rebelilor houthi sustinuti de Iran, in cadrul unor atacuri in Yemen, anunta AFP, conform news.ro.Aceste drone "reprezentau o amenintare iminenta la adresa navelor comerciale si navale americane…


Ce parere ai despre aceasta stire?