Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga 1: Petrolul a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare in insolventa

Publicat:

​SC FC Petrolul SA, societatea care administreaza gruparea prahoveana din Liga I, a depus la cererea de intrare in insolventa, aceasta fiind inregistrata în data de 4 februarie.
Cererea va fi solutionata la Sectia a II-a civila a , de unde va primi o hotarare in termen de cinci zile de la data inaintarii.

Luna trecuta, o alta cerere de intrare in insolventa a clubului, formulata de unul dintre creditori, SGU Ploiesti (societatea care administreaza stadionul "", careia Petrolul ii datoreaza aproximativ 300.000 euro), a fost…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa gerul de la opt seara, FC Petrolul – mutata la ora… ceaiului de la cinci. Intre timp, conducerea „lupilor” se mai dispenseaza de un lider de generație din propria academie de copii și juniori!

03:50, 24.01.2024 - Sambata, 20 ianuarie 2024, pe arena Ilie Oana, la Ploiești, FC Petrolul a avut programat derbiul cu Dinamo de la ora 20.00, pe un ger care – vorba colegului de breasla și prietenului Mihai Ioachimescu – nici nu se putea respira bine, daramite juca fotbal. A fost ca și vara cand ești programat, pe aproape…


Ce parere ai despre aceasta stire?