Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petre Daea a ÎNJURAT un protestatar: Du-te, bă, m***e de aici! Îți dau un picior în cap de mori

Publicat:

Ministrul Agriculturii, , a avut o ieșire nervoasa la adresa unui protestatar anti-PSD, in fieful propriu de la Mehedinți. Protestatarul i-a spus lui Daea ca va ajunge langa , moment in care Daea l-a injurat.

Citește și: Adrian Țuțuianu a inceput sa vorbeasca: DEZVALUIRI INCENDIARE despre Codrin Ștefanescu

Iata dialogul dintre protestatar și :

Protestatar: „Demisia, ba! Voi sunteți o organizație mafiota ce reprezinta un pericol pentru democrație și statul de drept! Huo! O sa ajungi langa Dragnea și tu, ma!”

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Morega ramane cu brațara de supraveghere. Fostul baron, consemnat la domiciliu, dupa ce a condus de 6 ori fara permis

19:01, 09.04.2024 - Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a respins, marti, o sesizare a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.“Respinge ca fiind ramasa fara obiect sesizarea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti de modificare a obligatiilor impuse inculpatului Morega Dan-Ilie, ….,…

Cine este femeia al carei cadavru tranșat a fost descoperit pe camp, langa A1. „S-au gasit inca o mana și un picior”

10:50, 07.04.2024 - Cadavrul tranșat descoperit vineri, in Dambovița, pe un camp de la marginea autostrazii A1, de o echipa de muncitori, ar fi al unei femei care practica prostituția, spun surse din poliție, potrivit Stirileprotv.ro.

Ultima ora – Scandal de corupție langa Romania: șeful Serviciului Vamal al R. Moldovei și-a anunțat demisia

18:45, 04.04.2024 - Șeful Serviciului Vamal al Republicii Moldova, Igor Talmazan, și-a anunțat demisia dupa arestarea mai multor subalterni ai sai, sub suspiciunea de corupție, care s-au dovedit a fi copii de deputati, informeaza Rador Radio Romania.

Mehedinti: Tanar gasit spanzurat langa un autoturism

09:30, 03.04.2024 - Un tanar a fost gasit spanzurat, azi noapte, langa un autoturism, in apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești. Poliția orașului Strehaia a fost sesizata de un barbat din Motru, județul Gorj, persoana spanzurata langa un autoturism. Potrivit IPJ Mehedinti , este vorba despre un…

(VIDEO) Dolj: Reținut pentru ca a incalcat ordinul de protectie. Cercetat pentru ca și-a amenințat soția

11:35, 12.02.2024 - Un barbat de 59 de ani, din comuna Șimnicu de Sus, a fost reținut, ieri, de polițiștii din Melinești pentru ca a incalcat ordinul de protecție. Pe 5 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie, din comuna Șimnicu de Sus ca soțul sau, un barbat i-ar fi adresat amenințari. Pe numele acestuia fiind…

Mehedinti: Patru barbati reținuți pentru braconaj

15:45, 08.02.2024 - Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au reținut miercuri, pentru 24 de ore, patru barbați, cu varste cuprinse intre 26 și 31 de ani, toți din comuna Jiana, banuiți de savarșirea infracțiunii de braconaj. Din cercetarile efectuate sub coordonarea unui procuror din…

Cad elemente din cornisa cladirii de langa Palatul Copiilor

16:15, 30.01.2024 - Atenție la ornamente și alte elemente care cad din cladiri in centrul Aradului! Deși cateva dintre cladirile istorice au fost renovate in ultimii ani, mai... The post Cad elemente din cornisa cladirii de langa Palatul Copiilor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sunt scurgeri de gaz langa o centrala termica din Iași

20:05, 25.01.2024 - Pompierii intervin, joi seara, pe o strada din municipiul Iași, unde sunt scurgeri de gaz langa o centrala termica. Conducta de gaz este aflata in exterior. La fața locul se afla și un echipaj de distribuție a gazelor naturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?