Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PERICOLUL din cireșe! Fructul vedetă al verii ascunde un secret NEȘTIUT! Uite despre ce este vorba!

Publicat:

Cireșe sunt fructul vedeta al verii, mai ales ca mulți le prefera pentru diferitele beneficii pentru sanatate.

Ceea ce mulți nu știut este faptul ca acestea conțin foarte mult zahar, ceea ce le face sa nu fie tocmai indicate în cazul dietelor de slabit.

îți spune ce secrete ascund aceste fructe.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Cum arata barbatul perfect in viziunea Otnielei Sandu. Vedeta este o femeie singura: „In inimioara mea...” / VIDEO

08:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Otniela Sandu a vorbit despre viața ei. Vedeta este o femeie singura și iși traiește viața așa cum știe ea mai bine. Iata cum arata barbatul perfect in viziunea blondinei!

Pericolul mortal al pastilelor pentru raceala luate dupa ureche: risc crescut de AVC

08:50, 08.02.2024 - Anumite medicamente pentru raceala, pe care romanii obișnuiesc sa le ia „dupa ureche”, conțin substanțe care ne pot costa viața, daca le consumam in exces, avertizeaza specialiștii. Este vorba de pseudoefedrina, care poate provoca accident vascular cerebral."De multe ori, luam medicamente, antibiotice…


Ce parere ai despre aceasta stire?