Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pedofil, file de poveste | Viaţa la Curte

Publicat:

1471934816 Eliza Ene-Corbeanu Ii placea sa o țina pe genunchi și sa iși ascunda nasul in parul ei ciufulit și buclat. Inca mai pastra miros de copil – amestec de lapte și transpirație dulce-acrișoara. O aștepta cu infrigurare in fiecare joi, cand venea sa descalceasca contabilitatea firmei la care era colaborator.

era priceput la cifre, facturi, deconturi, TVA; reușea in cateva ore sa aduca pe linia de plutire orice SRL ce ratacea in deriva prin mocirla numita Cod fiscal.

Dar cel mai bine ii era atunci cand atingea cu degete infiorate chiloțeii roz cu prințese…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Vasile Dumitru, șoferul de camion cu o poveste uimitoare de viața. Ce a spus despre profesia lui

23:30, 25.03.2024 - Vasile Drumitru a venit in sezonul 13 Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurații cu preparatul sau. In ediția 4 a show-ului culinar, concurentul le-a povestit celor patru chefi despre profesia pe care o are. Aceștia au fost fascinați de peripețiile prin care a trecut barbatul.

BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața

13:05, 25.03.2024 - Autor al consacratei „Istorii critice a literaturii romane” – despre cinci secole de literatura, Manolescu a murit dupa ce recent a facut o criza cardiaca. The post BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Inedita poveste de viața a viitorului primar liberal al comunei Mitocu Dragomirnei. Crescut de bunici a luat-o de jos ca muncitor și-a construit o afacere de succes iar acum vrea sa se puna in slujba comunitații

12:45, 17.03.2024 - Radu Aurelian Airoaie, este un nume pe care cetațenii din comuna Mitocu Dragomirnei il vor regasi pe buletinele de vot la alegerile din 9 iunie ca și candidat la funcția de primar din partea PNL. Apreciat antreprenor local Radu Aurelian Airoaie in varsta de 47 de ani este cunoscut in toata comuna ca…

Power Couple Romania, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente cumplite in timpul probei la inalțime. Concurenta a izbucnit in lacrimi: ”E vorba despre viața și moarte” / VIDEO

00:35, 22.02.2024 - Eliza Natanticu a trecut prin moemnte cumplite in timpul probei la inalțime. Concurenta și-a dorit sa renunțe, dupa ce a facut un atac de panica. Cu toate ca actorul a incercat sa o calmeze, cei doi au ales sa incheie proba, astfel ca au obținut doar trei puncte.

Viața dura in satul din munți, situat intre doua județe. Locul de poveste este incolțit de lupi și urși VIDEO

04:55, 20.02.2024 - Cateva familii mai locuiesc in satul Negoiu din Hunedoara, una dintre cele mai izolate așezari din Munții Poiana Rusca. Locul este spectaculos, pitoresc, dar padurile sale sunt pline de salbaticiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?