Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Pe bune", e Inna! Theo Rose bifează prima transformare spectaculoasă de la "Te cunosc de undeva!"

Publicat:

 Adolescenta-minune a muzicii românești a devenit una dintre cele mai apreciate interprete de catre noua generație. La cei 16 ani ai sai, are calitați vocale de invidiat, iar ele ne-am convins atunci când a urcat pe scena, pentru prima data, la "Te cunosc de undeva!"

a avut noroc! Ruleta i-a oferit un personaj aparent ușor, însa lucrurile s-au complicat pe parcurs, caci tânara concurenta a avut ceva de munca în a-i face fața Innei.

Cu mișcarile și vocea la ea, Theo și-a facut debutul în cel mai spectaculos transforming-show…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, transformare spectaculoasa! Cei doi s-au costumat in Ken: „Ii admir!” / VIDEO

20:25, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Alexia Țalavutis și Dima Trofim au avut parte de o transformare spectaculoasa. Cei doi s-au costumat in Ken și au interpretat melodia „I'm Just Ken Scene”. Iata cum au fost jurizați!

Te cunosc de undeva, 23 martie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, transformare spectaculoasa in Loredana și B.U.G. Mafia. Ce au spus jurații: „E revoltator!” / VIDEO

23:05, 23.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au facut show la Te cunosc de undeva și au interpretat doua personaje cunoscute in Romania. Cei doi au reușit sa impresioneze și au obținut un spectacol ideal, unde concurenții și jurații s-au ridicat in picioare pentru a dansa.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Transformare inedita! Celebra piesa "Baby Shark", pusa in scena de Alexia Țalavutis și Dima Trofim: „Nu ma așteptam ...” / VIDEO

23:31, 16.03.2024 - In ediția din aceasta seara, cea cu numarul cinci a emisiunii Te cunosc de undeva!, difuzata pe data de 16 martie 2024, Dima Trofim și Alexia Țalavutis s-au transformat in Baby Shark. Cum au comentat jurații momentul lor.

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruleta cu o super transformare sambata, la Te cunosc de undeva! Andreea Balan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

23:11, 15.03.2024 - Dupa doua travestiuri de exceptie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte doua personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari batai de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gala a transforming show-ului de la

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila, transformare in Irina Loghin. Concurenții au cantat in spaniola piesa „Porom pom pom” : ”A fost perfect” / VIDEO

00:20, 10.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au cantat in lima spaniola o piesa preluata și de Irina Loghin. Cei doi concurenți au lasat deoparte portul romanesc și au imbracat costumul de toreador. Au intepretat melodia „Porom pom pom”. Cum au comentat jurații prestația lor.

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare spectaculoasa. Au cantat piesa „Don't be shy” de la Karol G: „E fascinant...” / VIDEO

23:45, 02.03.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 20, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Au cantat piesa „Don't be shy” de la Karol G, iar jurații au fost impresionați de momentul lor.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Cuza și Emi, transformare in Backstreet Boys. Cei doi concurenți au interpretat piesa „Everybody”: „Un moment spumos...” / VIDEO

00:05, 18.02.2024 - Cuza și Emi s-au transformat, in primul episod al sezonului cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva, difuzat pe data de 17 februarie 2024, in Backstreet Boys  și au interpretat piesa "Everybody".


Ce parere ai despre aceasta stire?