Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel putin 16 morti si zeci de raniti, dupa ce un autocar cu elevi s-a lovit de un pod, in Italia

Publicat:

Cel putin 16 oameni au murit, iar circa 40 au fost raniti în accidentul din nordul Italiei, în care a fost implicat un autocar cu elevi unguri, a anuntat Politia, citata de Reuters.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Cel putin cinci morti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

17:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autocar produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters.

Cel puțin 16 morți și peste 70 de raniți dupa un atac cu rachete asupra Odesa

18:25, 15.03.2024 - Rusia a lansat vineri rachete balistice asupra infrastructurii civila din orașul ucrainean Odessa, port la Marea Neagra, ucigand cel puțin 16 persoane și ranind peste 70, in cel mai sangeros atac al Moscovei din ultimele saptamani, au declarat oficiali ucraineni, relateaza Reuters.

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

Atac armat intr-un liceu din Germania. Cel puțin patru elevi au fost raniți

17:35, 22.02.2024 - Un atac armat a avut loc intr-un liceu din Wuppertal, in vestul Germaniei. Cel puțin patru oameni au fost raniți, iar suspectul ar fi un elev. Poliția germana spune ca, in aceasta dimineața, intr-un liceu din vestul Germaniei, un elev și-a atacat colegii cu un cuțit și o foarfeca. El a reușit sa-i raneasca…

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.

Carambol cu 150 de mașini pe o autostrada din Italia. Cel puțin 3 morți și zeci au fost raniți: care a fost cauza VIDEO

14:25, 06.02.2024 - Accidentul s-a produs luni pe A21, in provincia Brescia, fiind implicate 150 de autovehicule, potrivit Quotidiano Nazionale, citat de Ziare.ro. In urma impactului, 20 dintre acestea au fost puternic avariate, una a luat foc, iar zeci de oameni au ramas blocați in mașini.Operațiunile de salvare, care…


Ce parere ai despre aceasta stire?