Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru bărbaţi, ucişi în timp ce încercau să atace o clădire a serviciilor de securitate

Publicat:

"Un grup de teroristi a lansat un atac disperat care a fost respins", a precizat SPA, citand un purtator de cuvant al serviciilor de siguranta ale statului.

Trei politisti au fost usor raniti, iar o ancheta a fost deschisa pentru a-i identifica pe atacatori, a adaugat sursa.

Conform cotidianului saudit Asharq al-Awsat, atacul a vizat o sectiune a serviciului de securitate a statului de la Zulfi, la 260 de km nord de Riad, in centrul unei zone sunnite.

Atacatorii au incercat sa-si forteze trecerea lansand un vehicul asupra unei bariere de securitate care proteja cartierul…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serviciile de securitate ruse spun ca au confiscat explozibili din Ucraina ascunsi in icoane, care au tranzitat inclusiv Romania

14:05, 02.04.2024 - Serviciile de securitate ruse (FSB) au anuntat marti ca au confiscat zeci de kilograme de explozibili proveniti din Ucraina, ascunse in icoane ortodoxe si care ar fi tranzitat prin UE, relateaza AFP.

Rusia cere Ucrainei sa il extradeze pe propriul sef al serviciilor secrete. Reacția Kievului

23:55, 31.03.2024 - Rusia a anuntat duminica ca a cerut Ucrainei extradarea sefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) si a altor persoane care, in opinia sa, sunt implicate in „atacuri teroriste” pe teritoriul sau, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Execuție publica pe stadion, sub privirile a mii de oameni. Doi barbați, uciși prin impușcare de talibani

10:25, 23.02.2024 - Talibanii aflați la putere in Afganistan au efectuat joi o dubla execuție publica pe un stadion din sud-estul țarii, unde rudele unor victime au tras focuri de arma asupra celor doi condamnați, sub privirile a mii de oameni.

Estonia a oprit o „operațiune hibrida” a serviciilor de securitate ale Rusiei desfașurata pe teritoriul sau

17:41, 20.02.2024 - Sefa guvernului eston Kaja Kallas a anuntat marti ca tara sa a reusit sa stopeze o operatiune hibrida a serviciilor de securitate ruse pe teritoriul Estoniei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Atac armat la principalul tribunal din Istanbul. 6 oameni au fost raniți, iar cei doi atacatori au fost uciși

13:10, 06.02.2024 - Șase oameni, inclusiv trei polițiști, au fost raniți intr-un atac armat, in fața unui tribunal din Istanbul. Atacatorii, un barbat și o femeie, au fost uciși in urma unui schimb de focuri cu forțele de ordine, relateaza Reuters.

Jaf ca-n filme in Italia: Un comando format din 8 barbați, mascați și inarmați, a atacat 3 mașini de transport valori

00:41, 02.02.2024 - Jaf ca-n filme, in Italia. Un comando format din cel puțin 8 oameni, mascați și inarmați cu arme Kalașnikov, a atacat și jefuit 3 mașini de transport valori. Atacatorii au avut un plan foarte bine pus la punct. Un covor de cuie impraștiate pe asfalt i-a facut, mai intai, pe șoferi sa opreasca. Apoi…

Razboi in Gaza, ziua 116. Trei barbati inarmati intr-un spital, ucisi de israelieni deghizati in palestinieni

09:55, 30.01.2024 - Un comando format din israelieni deghizați in palestinieni a eliminat trei barbați inarmați aflați intr-un spital din Cisiordania. Cei trei palestinieni faceau parte din gruparile care acționeaza in zona, au explicat israelienii. Atacul a avut loc marți, au anunțat reprezentanții armatei și ai poliției…


Ce parere ai despre aceasta stire?