Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru avioane militare ruseşti au survolat spaţiul aerian al Alianţei Nord-Atlantice

Publicat:

Patru avioane militare rusesti au survolat spatiul aerian al Aliantei Nord-Atlantice. Aparatele de zbor au fost interceptate deasupra .Imediat dupa ce au fost descoperite, acestea au fost escortate de doua avioane de vanatoare belgiene.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Stoltenberg a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice: Am vazut cum e protejat spațiul aerian al NATO

18:15, 25.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a scris joi, pe platforma X, ca a zburat cu un avion de lupta german deasupra Marii Baltice. El susține ca astfel a fost „martor direct la modul in care forțele aeriene germane ajuta la protejarea spațiului aerian al Aliantei Nord-Atlantice”. 

Romania intra in spațiul Schengen, aerian și maritim! Care sunt condițiile de calatorie cu avionul pentru copii

17:55, 30.03.2024 - Din data de 21 Martie 2024, Romania va intra in spațiul Schengen, aerian și maritim, iar acest context aduce noi condiții privind calatoria minorilor cu avionul. Prin aderarea Romaniei in spațiul Schengen, aerian și maritim, romanii care calatoresc dincolo de granița, nu vor mai trece prin controlul…

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane rusești, interceptate deasupra Marii Baltice de forțele aeriene italiene

23:05, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene anunta ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Scurgeri de informații. Dosare militare rusești dezvaluie criteriile pentru un atac nuclear

16:00, 28.02.2024 - Forțele lui Vladimir Putin au exersat folosirea armelor nucleare tactice intr-o faza incipienta a unui conflict cu o mare putere mondiala, potrivit unor scurgeri de informații din dosare militare rusești care includ scenarii de antrenament pentru o invazie a Chinei. Cele 29 de documentele clasificate,…

VIDEO - Putin a semnat decretul care arunca in aer relația cu SUA: rușii dau tarcoale tot mai insistent in Alaska

08:25, 07.02.2024 - Comandamentul nord-american de aparare aerospațiala (NORAD) a declarat marți ca a detectat patru avioane militare rusești care au operat in zona de identificare a apararii aeriene (ADIZ) din Alaska. Aceste mișcari vin in contextul in care Vladimir Putin a semnat un decret prin care contesta modul in…


Ce parere ai despre aceasta stire?