Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaratii halucinante ale mamei care si-a decapitat bebelusul

Publicat:

(27 de ani) a fost adusa azi dimineata la Curtea de , unde magistratii judeca recursul pe care femeia l-a declarat dupa ce Tribunalul pentru Minori si Familie a arestat-o preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de omor deosebit de grav.
de Brasov, in fata judecatorilor, femeia care si-a decapitat bebelusul de sase luni a invocat din nou versete bibilice pentru a-si motiva crima comisa si a facut declaratii halucinate. "Auzeam pe hol ceva care mi-a amintit de Apocalipsa... In ceea ce priveste fapta pe care am comis-o, a fost la…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planul Rosu de interventie activat la Techirghiol: Șoferita implicata in evenimentul rutier face declaratii! (VIDEO)

13:10, 27.03.2024 - Un eveniment rutier in care au fost raniti mai multi copii, s a produs azi, 27 martie 2024, la Techirghiol, judetul Constanta. In microbuz se aflau 16 persoane, dintre care cinci minori. Au fost evaluate medical 8 victime, astfel: trei au fost monitorizate la fata locului doi adulti si un minor nu necesita…

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Primaria Constanta pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vandut catre Mehmetoglu SRL! Apele Romane, victorioase (MINUTA)

16:21, 12.03.2024 - Curtea de Apel a respins astazi, 12 martie 2024, apelul declarat de Municipiul Constanta prin Primar si Consiliul Local Constanta in procesul pentru terenul de la Cazino Sud, din Mamaia. Vandut anterior de catre municipalitate companiei private Mehmetoglu SRL, terenul a fost recastigat in instanta de…

Primele declarații ale fostului lider WTA. Simona Halep: „Adevarul a iesit la suprafata”

18:10, 07.03.2024 - Dupa ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la noua luni, Simona Help a revenit in țara din Dubai, acolo unde s-a antrenat, și a oferit primele declarații pe Aeroportul Otopeni. Simona a recunoscut ca a avut lacrimi in ochi atunci cand a aflat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne…

Oana Roman, declarații emoționante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: „Nu e creștinește sa acuzam, sa barfim”

11:50, 01.03.2024 - La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declarații emoționante pe una dintre rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decența și ca aceasta a lasat in urma ei „o moștenire umana, intelectuala, sufleteasca,…

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Incident halucinant in Ploiești. O femeie, care tocmai a nascut, s-a intors la spital pentru a returna bebelușul altei mamei, dupa ce medicii i-au incurcat

20:40, 12.02.2024 - Un incident halucinant a avut loc, in urma cu puțin timp, in Ploiești. O femeie care nascuse recent s-a intors la spital, dupa ce medicii i-au incurcat bebelușul cu cel al altei femei. Aceasta i-a returnat copilul, iar acum are loc o ancheta.

Simona Halep a ajuns la Lausanne, unde incep audierile TAS. Nu va face declaratii pana la incheierea audierilor

18:15, 06.02.2024 - Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) confirma faptul ca audierea in cadrul arbitrajului privind procedurile de arbitraj a Simonei Halep impotriva Agentiei Internationale pentru Integritate in Tenis (ITIA) va avea loc de miercuri pana vineri, la sediul TAS din Lausanne, Elvetia.


Ce parere ai despre aceasta stire?