Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinții lui Dee Dee, puși în dificultate din cauza întrebării lui Radu Vâlcan: "Dacă Robert ar fi fost băiatul dumneavoastră, ați fi încurajat o relație cu o fată ca Dee Dee?"

Publicat:

Parinții lui au fost puși intr-o situație delicata, dupa ce le-a adresa o intrebare stanjenitoare, avand in vedere situația fiicei lor. Aceștia nu au știut sa raspunda și au parut vizibil stanjeniți.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

'L-am ridicat pe baiatul dumneavoastra de pe șosea, ne datorați 5 milioane'. Tatal lui Sebi, baiatul ucis de Vlad Pascu face destainuiri tulburatoare

15:46, 13.04.2024 - Rudele si prietenii celor doi studenti ucisi cu masina in statiunea 2 Mai de Vlad Pascu, tanarul care s-a urcat drogat la volan se vor strange in aceasta seara in Piata Victoriei, in semn de protest pentru modul in care se desfasoara procesul.

Tanarul drogat din Galați, care și-a injughiat parinții, va fi eliberat. Locuitorii se simt in pericol din cauza lui

14:20, 20.03.2024 - Tanarul drogat din Galați, care și-a injunghiat parinți și le-a pus viața in pericol, urmeaza sa fie eliberat. Locuitorii din oraș, și mai ales vecinii lui, sunt ingrijorați de ce s-ar putea intampla, avand in vedere cat de periculos este pentru siguranța lor.

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Mireasa - Capriciile iubirii. Laura și Cristian, noi probleme in relație. Ce au avut sa iși reproșeze, dupa intalnirea cu parinții / VIDEO

22:40, 07.03.2024 - Cand pareau ca apele s-au mai liniștit, intre Laura și Cristian au aparut noi tensiuni. Cei doi au mers la intalnirea cu parinții, atunci cand tatal concurentei i-a reproșat lui Cristian ca este un barbat rece și indiferent cu fiica lui.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Ea este judecatoarea care a intrebat daca tanarul ucis in accidentul de la 2 Mai este in sala - A mai fost sancționata disciplinar pentru grava neglijența

23:00, 22.02.2024 - Momente cumplite pentru tatal lui Sebi, baiatul mort in accidentul de la 2 Mai, dupa ce judecatoarea a intrebat daca baiatul este in sala. In timp ce facea prezența, judecatoarea a strigat numele uneia dintre victime fara sa iși dea seama ca tanarul nu mai este printre noi. A fost picatura care a…


Ce parere ai despre aceasta stire?