Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinţii jurnalistului James Foley au fost anunţaţi de jihadişti că fiul lor va fi OMORÂT

Publicat:


, directorul general al site-ului de stiri GlobalPost, pentru care a lucrat in Siria, a facut dezvaluiri despre momentele teribile prin care a trecut familia americanului.

"Ne-am aflat in contact cu rapitorii si ei au parut, la un moment dat, ca sunt receptivi la ideea unei negocieri care ar fi condus la eliberarea sa", a afirmat Balboni pentru postul de televiziune MSNBC.

Acesta a continuat: "Nu am facut public acest fapt, dar exista un mesaj, dupa inceputul atacurilor, care a fost transmis familiei si afirma ca James va fi executat".

Foto:…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parinții care și-au omorat fetița, prin oparire, cer pedepse mai blande. Au lasat copila sa agonizeze toata noaptea

18:15, 02.04.2024 - Pe 2 aprilie 2024, la Curtea de Apel Ploiești a inceput apelul in dosarul in care o familie este acuzata ca și-a lasat copilul, in varsta de aproape trei ani sa moara dupa ce a fost oparita. Parinții și bunica cer instanței pedepse mai blande.

Vlad Pascu, tanarul drogat care a omorat doi studenți, ramane in arest. Parinții victimelor, la instanța: „Judecatoarea mesteca guma. E bataie de joc”

13:00, 22.02.2024 - Procesul in care este judecat Vlad Pascu, tanarul care, drogat fiind, a omorat doi studenți, in accidentul rutier pe care l-a provocat in stațiunea 2 Mai, a inceput, joi, cu o amanare de cateva ore. Timp in care instanța a decis, in paralel, ca Pascu sa ramana in continuare in arest preventiv.  Parintii…

Bebelus mort, gasit in dulap, dupa ce mama de 22 de ani a nascut in secret. Tanara si-ar fi omorat copilul ca parinții sa nu afle

18:21, 20.02.2024 - Un caz șocant a avut loc, de curand, din cauza fricii unei mame de a le spune parinților ca a ramas insarcinata. Un bebeluș a fost gasit mort in dulap de catre bunici. Se pare ca tanara și-a ținut secreta intreaga sarcina și apoi a nascut singura, dar ulterior a suferit o hemoragie și a ajuns la spital.

Tanarul care si-a omorat parinții, in lacrimi: „Sa va feriti copiii de droguri. Am petrecut cu Satana”

07:05, 09.02.2024 - Bucatarul de 24 de ani din Sacele care si-a ucis parintii era drogat in momentul in care a comis fapta cumplita. El a recunoscut acest lucru, iar acum cu lacrimi in ochi le spune oamenilor sa-si tina copiii departe de substantele interzise. Individul risca 30 de ani de puscarie, potrivit Observatornews.…

Parintii care si-au omorat fetita oparind-o intentionat au fost condamnati la inchisoare. Ce pedepse au primit

13:35, 07.02.2024 - Parintii care si-au omorat fetita in varsta de doi ani si 10 luni prin oparire intentionata au fost condamnati, miercuri, de Tribunalul Prahova, la pedepse de 20, respectiv 22 de ani de inchisoare.

Dubla crima la Sacele. Un barbat și-a omorat parinții

13:16, 07.02.2024 - Dubla crima infioratoare la Sacele. Potrivit surselor newsbv.ro, un barbat și-a omorat ambii parinți. Din informațiile pe care le avem la aceasta ora, criminalul se intorsese recent din Germania. Crima a avut loc azi-noapte. Barbatul și-a omorat parinții in somn. Revenim cu amanunte! Daca apreciezi…

Parinții din Prahova care și-au omorat fetița de 2 ani, oparind-o intenționat, au primit zeci de ani de inchisoare

12:55, 07.02.2024 - Parintii care si-au omorat fetita in varsta de doi ani si 10 luni prin oparire intentionata au fost condamnati, miercuri, de Tribunalul Prahova, la pedepse de 20, respectiv 22 de ani de inchisoare, scrie Agerpres.

Elevii de la un liceu din Bacau, ținuți la poarta daca intarzie. Parinții sunt revoltați

11:16, 26.01.2024 - Zeci de elevi ai Colegiului Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” din Bacau, care au intarziat in data de 23 ianuarie la prima ora de curs, au fost lasați la poarta unitații de invațamant pana la pauza. Parinții elevilor nu sunt de acord cu ultima decizie a conducerii de invațamant, care a stabilit ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?