Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pare o fotografie adorabilă. Din păcate, fetiţa e la un pas de moarte. Vezi detaliul şocant?

Publicat:

O mamica i-a facut fiicei sale de doi ani aceasta fotografie adorabila în Australia. Ceea ce nu a stiut pe moment este ca fetita se afla la un pas de moarte. Priveste cu atentie fotografia!

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

O recunoști pe fetița adorabila din imagine? Este una dintre vocile de aur ale Romaniei

21:10, 13.04.2024 - Fetița din imagine este acum o doamna in toata firea, respectata și iubita de o iubita de oameni. Este una dintre cele mai bune voci din țara, pe care fanii ei o recunosc dintr-o mie. Puțini iși dau seama cine este, insa, din aceasta fotografie. Cine este copila din imagine Fetița din imagine este acum…

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Caz halucinant in Galați. Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Detaliul care l-a salvat de la moarte

14:35, 04.04.2024 - Inca un incident halucinant s-a petrecut in Galați! Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Copilul a fost intr-un pericol urias și la un pas de moarte, dar un detaliu i-a salvat viața. Polițiștii fac cercetari in acest caz.

Moarte cumplita pentru o fetița de 16 luni lasata 10 zile singura in casa de mama plecata in vacanța

17:06, 20.03.2024 - O femeie din SUA a plecat intr-o vacanța de 10 zile și și-a lasat singura acasa fetița in varsta de 16 luni. I-a lasat in țarc cateva sticle cu lapte și a considerat ca este suficient. O camera video de la soneria unei locuințe vecine a inregistrat țipetele și plansul disperat al fetiței. Cand s-a intors…

Fetița adorabila Frumușica și inocenta Lizuca din „Dumbrava minunata”

14:20, 20.02.2024 - Diana Musca avea patru ani și jumatate cand a facut un rol excepțional in filmul "Dumbrava minunata", unde i-a dat viața Lizucai. The post Fetița adorabila Frumușica și inocenta Lizuca din „Dumbrava minunata” first appeared on Informatia Zilei .

Caz șocant! O fetița in varsta de 11 ani, din Moldova, a devenit mama. Cand au aflat autoritațile

08:11, 30.01.2024 - Caz șocant in Chișinau acolo unde, o fetița in varsta de doar 11 ani, din Republica Moldova, a nascut recent un bebeluș, la Institutul Mamei și Copilului. Procurorii au deschis o ancheta in acest caz.

A intrat in moarte cerebrala fetita de 3 ani, din Iasi, spalata pe cap cu un insecticid pentru animale

13:16, 26.01.2024 - Copila in varsta de trei ani a fost spalata pe cap cu o solutie folosita la deparazitarea animalelor, medicii fiind extrem de rezervați. In momentul in care medicii au ajuns la locuința parinților, micuța a fost gasita in stop cardio-respirator.

Fetița de 3 ani din Iași, spalata pe cap de mama cu o substanta toxica, se afla in moarte cerebrala. Micuța se lupta sa traiasca

13:15, 26.01.2024 - Fetița in varsta de doar 3 anișori din Iași, care a fost spalata pe cap de mama cu o substanta toxica, se afla in moarte cerebrala. Micuța este in stare grava la spital și se lupta sa traiasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?