Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papanași cu portocale la cuptor – mai rar așa combinație delicioasă și sănătoasă!

Publicat:

“Papanașii cu portocale la cuptor” reprezinta un desert din branza delicios și foarte fraged, demn de toate laudele. Aluatul gingaș din branza este umplut cu portocale suculente și aromate, creand o combinație savuroasa, care nu poate fi redata prin cuvinte. Aceste prajituri din branza sunt atat de gustoase, moi și pufoase, incat se topesc in gura. Preparați neaparat aceasta rețeta originala și rasfațați-i pe cei dragi! Ingrediente -160 g de branza de vaci -260 g de faina -1 ou -80 ml de ulei -1 pachețel de zahar vanilat -80 g de zahar -8 g de praf de copt -1/3 lingurița de bicarbonat de sodiu…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei rețete bune de integrat intr-un regim hipocaloric

15:06, 19.04.2024 - Pentru a putea slabi este nevoi ca organismul uman sa consume mai multe calorii decat primește. V-am prezentat recent trei rețete de alimente gustoase și sarace in calorii pe care poți sa le mananci fara sa te ingrași, iar astazi prezentam inca trei. Propunerile au fost prezentate de publicația SheFinds dupa…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Desertul special al marilor cofetari

09:45, 08.04.2024 - Incercați brownies cu budinca de banane. Este un desert special, o reinterpretare reușita cu banane, din care  obținem o prajitura cu o textura mai untoasa, extrem de apreciata de marii cofetari. Amestecul de banane creeaza echilibrul perfect al aromelor, fara acea aroma artificiala de banana,  potrivit…

Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes

09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…

Tort albastru regal, rețeta inspirata de inelul de logodna cu safir, moștenire regala

14:30, 31.01.2024 - Prajitura clasica de tort RED VELVET poate fi inlocuita cu o nuanța albastra intr-o noua rețeta care combina blat de tort pufos albastru regal și glazura dulce de crema de marshmallow.Cand cautați sa obțineți colorarea albastru regal, nu uitați sa utilizați colorant alimentar pasta mai degraba decat…


Ce parere ai despre aceasta stire?