Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa Francisc a recunoscut teoria evoluționistă și Big Bang-ul, avertizând că Dumnezeu nu este „un magician cu o baghetă magică”

Publicat:

a afirmat ca teoria evolutionista si -ul ar fi reale, iar Dumnezeu nu este &"un magician cu o bagheta magica&", informeaza miercuri ziarul citat de Mediafax.

a prezentat aceste considerații într-o adresare catre de Stiinte.

Pe aceasta cale, a facut o serie de precizari care pun punct &"pseudo-teoriilor&" creationismului si creatiei inteligente, care ar fi fost încurajate de predecesorul sau, Benedict XVI.

a explicat ca teoriile stiintifice…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papa Francisc afirma ca Ucraina ar trebui sa aiba ,,curajul steagului alb” al discuțiilor de pace: ,,Sa nu va fie rusine sa negociati, inainte ca lucrurile sa se inrautateasca”

19:51, 09.03.2024 - Papa Francisc a declarat ca Ucraina ar trebui sa aiba ceea ce el a numit curajul "steagului alb" si sa negocieze sfarsitul razboiului cu Rusia care a izbucnit dupa invazia pe scara larga a forțelor Moscovei, in urma cu doi ani, si in care au murit pana acum zeci de mii de oameni, scrie sambata, 9 martie,…

Papa Francisc a dezvaluit ce boala are

13:25, 02.03.2024 - Papa Francisc , in varsta de 87 de ani, a marturisit sambata ca are bronsita. In timpul unui eveniment la Vatican  a tusit si nu a putut sa-si citeasca discursul. „Va multumesc tuturor, am pregatit un discurs, dar nu pot sa-l citesc, din cauza bronsitei”, a precizat Suveranul Pontif la deschiderea anului…

Binecuvantare arhiereasca la Manastirea „Mihai Voda” de la Turda

09:40, 13.02.2024 - Pe 11 februarie 2024, Preasfințitul Parinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a binecuvantat obștea monahala a Manastirii „Mihai Voda” de la Turda, județul Cluj. „Cu acest prilej, de la ora 10:00, in biserica manastirii, Preasfințitul Parinte Benedict…

Papa Francisc spune ca s-ar putea retrage, dar nu in acest moment

14:26, 15.01.2024 - Papa Francisc a declarat ca ar putea urma exemplul predecesorului sau, Benedict al XVI-lea, de a se retrage din activitate, subliniind insa ca aceasta posibilitate nu se afla pe agenda sa „in acest moment”, relateaza agentia italiana ANSA.


Ce parere ai despre aceasta stire?