Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Panică într-o şcoală din Dâmboviţa. Nouă elevi, la spital după ce un coleg a pulverizat cu spray lacrimogen

Publicat:

Panica luni dimineata intr-o scoala generala din Titu, judetul Dambovita. Un elev in clasa a VII-a si-a trimis in spital noua colegi dupa ce a puverizat pe holul unitatii de invatamant cu spray lacrimogen. Acesta le-a povestit polițiștilor ca a vrut sa se joace cu spray-ul și ca a pulverizat o singura data. Cu toate acestea, copilul va fi sancționat cu scaderea notei la purtare pentru joaca sa.

Potrivit dambovitanews.ro, elevii care au ajuns la spital pentru ca s-au simțit rau au fost consultați și au fost trimiși acasa, fiind in afara oricarui pericol.

Polițiștii urmeaza sa stabileasca…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alerta la un liceu din București: Zeci de elevi au fost transportați la spital, dupa ce un baiat a folosit un spray lacrimogen

09:25, 14.02.2024 - 25 de elevi de la un liceu din București au ajuns la spital dupa ce un baiat de 15 ani a folosit pe holurile școlii un spray lacrimogen. La fața locului au ajuns pompierii și medicii, scrie protv.ro.

Incident grav la un liceu din București. Peste 20 de elevi au ajuns la spital dupa ce un coleg a dat cu spray lacrimogen.

08:40, 14.02.2024 - Mai multi elevi au fost evacuati din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București, dupa ce a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant, in incinta cladirii, iar mai multi elevi au acuzat stare de rau.

Mai mulți elevi de la un liceu din Bucuresti au ajuns la spital, dupa ce un coleg a dat cu spray lacrimogen in școala

15:30, 13.02.2024 - Mai mulți elevi de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti au ajuns marți la spital, dupa ce un coleg de-ai lor a dat cu spray iritant, posibil paralizant, in școala. ACTUALIZARE ISU Bucuresti-Ilfov anunta ca au fost evaluați medical 29 de elevi, dintre care 25 au fost transportati la spital…

Un elev a pulverizat cu spray paralizant intr-un colegiu din București. Mai mulți elevi au ajuns la spital

13:15, 13.02.2024 - Mai multi elevi au fost evacuati, marti, din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, dupa ce a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant, in incinta cladirii, iar mai multi elevi au acuzat stare de rau.

Spray lacrimogen, pulverizat la un liceu din București!

11:55, 13.02.2024 - Incident grav. Mai multi elevi au fost evacuati, marti, din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, dupa ce a fost utilizat un spray lacrimogen in incinta cladirii, iar mai multi elevi au acuzat stare de rau. Autorul este un alt elev. ”Astazi,  13 februarie 2024, politisti din cadrul Directiei Generale de…

Intervenție a poliției cu spray iritant lacrimogen dupa ce doi indivizi s-au baricadat ...

18:35, 11.02.2024 - Un echipaj de poliție de la Radauți a avut parte de un caz complicat dupa ce sambata noapte, in jurul orei 23.00, a oprit pentru control un autoturism Mercedes Benz, pe strada Nicolae Balcescu din Radauți.Polițiștii au observat ca in mașina erau doi barbați care s-au mutat in mașina, locul de la ...


Ce parere ai despre aceasta stire?