Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini din fata cu baietelul Oliviei Wilde. Cum arata micutul pe care l-a tinut ascuns de presa pana acum

Publicat:

Formeaza un cuplu stabil alaturi de actorul si, cu toate ca nu sunt casatoriti in mod legal, au un baietel de 8 luni impreuna. Discreta din fire, a incercat sa-l tina pe micut departe de obiectivele indiscrete ale presei si a reusit sa o faca pana de curand.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Alina Sorescu, primele declarații dupa ce s-a speculat ca Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsa amanta 11 ani. De ce designerul o considera vinovata pe fosta soție

00:15, 20.04.2024 - In urma cu o zi, au aparut primele zvonuri despre posibila relație pe care Alexandru Ciucu ar fi avut-o cu o alta femeie in timpul casniciei cu Alina Sorescu. S-a speculat inclusiv faptul ca ar fi reușit sa iși țina amanta departe de ochii curioșilor 11 ani. Cum a comentat aceasta situație Alina Sorescu.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Inaugurarea gradiniței din Rascruci – vezi primele imagini din interior

14:25, 04.03.2024 - Luna martie marcheaza nu doar regenerare și reinnoire, odata cu venirea primaverii, ci și inceputul unei etape istorice, memorabile pentru localitatea Rascruci din comuna Bonțida. Aici are loc pe 5 martie inaugurarea Gradiniței cu program prelungit „Ana și Codița”, din cadrul Școlii Profesionale. Din…

Cum a aparut Regele Charles in Londra dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Au aparut primele imagini cu monarhul

19:55, 06.02.2024 - Diagnosticarea suveranului britanic cu cancer a facut inconjurul lumii, regele primind mesaje de susținere din partea multor cancelarii, inclusiv din Romania. Presa britanica a relatat pe larg despre acest moment, dar și despre cum a aparut Regele Charles in Londra dupa ce a fost diagnosticat cu cancer.…

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?