Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pachetul salarial - este sau nu factor de decizie in privinta implicarii angajatilor?

Publicat:

&"Salariul este principalul element de motivare a angajatilor!&"; &"Maririle de salariu nu au niciun efect, satisfactia oamenilor a disparut imediat dupa ce si-au primit salariul in cont&". Va sunt cunoscute astfel de opinii exprimate cu tarie in discutiile despre rolul recompenselor? Tu in ce tabara te afli?

1  1 0 1 0 0

Nu este simplu sa raspunzi de ce, in orice sondaj de engagement si satisfactie a angajatilor, procentul celor care raspund pozitiv la intrebarile referitoare la venituri este mai scazut, daca vom compara aceste rezultate cu satisfactia lor pentru alte zone analizate.…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cei mai multi angajati in ONG-uri sunt femei. 39% dintre membri resimt un grad moderat de burnout. Doar 2% din populatie a donat in ultimul an pentru sustinerea unei publicatii – studiu

09:55, 23.04.2024 - Conform studiului „Romania 2024. Sectorul neguvernamental. Profil, tendinte, provocari”, peste 80% dintre angajatii din sector sunt multumiti si foarte multumiti de viata lor, iar peste 60% sunt multumiti de veniturile lor, conform Barometrului Membrilor, Angajatilor si Voluntarilor ONG 2023 (BMO 2023)…

De ce isi urasc angajații romani locul de munca

15:01, 16.04.2024 - Aproape 41% dintre angajati sunt nemultumiti si foarte nemultumiti de actualul loc de munca, salariul, relatia cu managerul si lipsa recunoasterii profesionale fiind principalele motive de frustrare, conform celui mai recent sondaj realizat de eJobs.ro si Up Romania. Astfel, potrivit sursei citate,…

Angajații din Romania iși doresc sa regaseasca frecvent voucherele de vacanța in pachetul de beneficii oferit de angajator – studiu

13:30, 02.04.2024 - Angajații din Romania considera voucherele de vacanța un beneficiu extra-salarial atractiv și și-ar dori sa fie regasit mai frecvent in oferta de angajare, in timp ce, pentru multe dintre companii, deși știu despre acest beneficiu, fie nu au resursele necesara sa il ofere, fie le este inca neclar cum…

Cheltuielile de baza, grija pentru 50% din romani

15:40, 29.03.2024 - Mulți romani au grija cheltuielilor de baza. Pentru 1 din 2 romani, cheltuielile de baza sunt principala preocupare cand vine vorba de situatia personala, iar printre cele mai mari ingrijorari pentru tinerii din Romania se afla nivelul salariilor (40%) si sanatatea fizica (38%), releva rezultatele studiului…

Bugetarii vor salarii mai mari, de 1.500 – 2.000 de euro, deși nu sunt suficient de pregatiți profesional

08:50, 16.03.2024 - Sondajul realizat de Centrul de Formare APSAP releva o situație ingrijoratoare in ceea ce privește participarea angajaților din sectorul public la programele de formare profesionala. Aproximativ 72% dintre acești angajați nu au urmat cursuri de perfecționare in ultimii ani, iar interesul pentru competențele…

Sondaj: Angajatii de la stat spun ca merita mai mulți bani

17:21, 13.03.2024 - Angajații de la stat sunt nemulțumiți. Ei considera ca nu sunt platiți așa cum ar merita. ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat…

SONDAJ: Angajatii de la stat considera ca nu primesc salariul pe care il merita, 40% spun ca un venit lunar motivant este de 1.500-2.000 euro. 7 din 10 angajati la stat nu au participat la cursuri de formare profesionala

10:55, 13.03.2024 - ”Aproape 72% dintre angajatii la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatateasca competentele la locul de munca, in special pe cele digitale”, arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, desi institutiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Concluzia pe care a tras-o un patron roman dupa ce a implementat saptamana de lucru de patru zile

09:15, 05.03.2024 - In timp ce o saptamana de lucru de 4 zile s-a dovedit a fi un succes pentru unele companii, ar putea modelul scurtat sa se transpuna in toate industriile? Asta e intrebarea ce macina mediul de afaceri. Un patron din Romania a dorit sa afle raspunsul pe propria „piele”. Angajatii sunt mai productivi…


Ce parere ai despre aceasta stire?