Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ozana Barabancea, de urgenţă la spital: "Am dat fuga la două clinici!"

Publicat:

a avut o vara încarcata. Jurata emisiunii "Te cunosc de undeva" a marturisit ca a ajuns de urgenta la spital, iar concediul si l-a petrecut în doua clinici de tratament.

Invitata în platoul emisiunii "Agentul VIP", a povestit cum si-a petrecut vara. Vedeta a spus ca a ajuns la medic, apoi la doua clinici unde a facut diverse tratamente de însanatosire si nu numai.

Tot raul spre bine, caci jurata "Te cunosc de undeva" a reusit sa slabeasca destul de mult si nu are de gând sa se opreasca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Cine a caștigat cea de-a șaptea ediție. Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte: ”Mi-a placut foarte mult” / VIDEO

00:16, 31.03.2024 - Ediția cu numarul șapte la show-ului Te cunosc de undeva a luat sfarșit! Dupa multe momente spectaculoase și emoții mari, o echipa a fost desemnata caștigatoare! Ozana Barabancea a oferit bonusul de 100 de puncte! Iata cine a caștigat ediția a șaptea!

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții de senzație in a doua gala. Ce ținute au purtat

20:05, 24.02.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș au purtat ținute demne de o gala atat de speciala ca cea din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Jurata și prezentatoarea au atras, cu sigurața, toate privirile celor din platou, dar și admirația telespectatorilor.

Te cunosc de undeva. Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Ce spun despre primele personaje din noul sezon al emisiunii / VIDEO

14:01, 20.02.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au dat din casa! Cei doi concurenți au vorbit despre primele personaje din noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Iata ce declarații au facut cei doi artiști despre emisiune!

Star Matinal. Ce spune Ozana Barabancea despre credința. Jurata de la Te cunosc de undeva face totul cu ajutorul lui Dumnezeu: „Il simt...” / VIDEO

09:31, 12.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Ozana Barabancea a vorbit despre credința. Ea face totul cu ajutorul lui Dumnezeu. Jurata de la Te cunosc de undeva a facut mai multe declarații cu privire la acest subiect important din viața ei. Iata ce a marturisit vedeta!

Ozana Barabancea, totul despre filmarile de la Te Cunosc de Undeva. Ce indura copiii artistei la facultate: “E karma lor, sa se lupte cu leii” VIDEO EXCLUSIV

19:55, 09.02.2024 - Ozana Barabancea fost prezenta la concertul caritabil organizat la sala Luceafarul pentru a o ajuta pe Ana Mardare in lupta cu boala. Pentru ca are un suflet mare, artista a donat impreuna cu Patrick Paraschiv, investitor in cultura și arta, nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de lei. Jurata de…


Ce parere ai despre aceasta stire?