Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ouăle de ciocolată cu surprize ascund pericole. Un copil a murit

Publicat:

Ouale de ciocolata cu surprize ascund multe pericole. Majoritatea parintilor nu stiu la ce îsi expun copiii atunci când le cumpara. Dincolo de faptul ca aceste dulciuri produc dependenta, jucariile micute care se afla în interior pot fi fatale pentru micuti daca le înghit. 

Caz tragic în Franta: a murit din cauza oualor de ciocolata cu surprize
Un astfel de caz a avut loc recent în Franta, unde o fetita de 3 anisori a murit dupa ce a bagat jucaria în gura si s-a sufocat cu ea. Micuta nu a putut fi salvata cu toate încercarile…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 8 ani a murit intoxicat cu fum, in apartamentul care a luat foc

14:55, 23.04.2024 - Un copil in varsta de opt ani a murit miercuri dimineata intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din municipiul Ploiesti. Potrivit primelor informatii, el era singur acasa, tatal sau fiind plecat la biserica.

Un barbat a murit din cauza coronavirusului la 613 zile de la infectare, timp in care virusul a suferit 50 de mutații

16:40, 19.04.2024 - Un barbat, de 72 de ani, din Olanda, a murit dupa ce s-a luptat cu coronavirusul timp de 613 zile. El este deținatorul tristului record de cea mai lunga perioada de infectare cu SARS-CoV-2. Virusul a suferit mutați de aproximativ 50 de ori in aceasta perioada, potrivit specialiștilor. Aceștia au avertizat…

Ce pericole se ascund intr-un singur ou de ciocolata! Copiii le adora și au aparut deja pe rafturile magazinelor: ”Nu iși dau seama ca...”

19:05, 27.03.2024 - Ouale din ciocolata sunt preferatele copiilor in aceasta perioada, dar și adulții se abțin cu greu cand vine vorba de aceste delicatese! Insa, iubitorii de dulce trebuie sa țina cont de cateva pericole. Iata ce recomandari au specialiștii și ce trebuie sa eviți!

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Cauza incendiului din Italia, in care au murit Alexandra si copiii ei: Aproape toți avem acest obiect in casa

13:30, 15.03.2024 - Un incendiu mocnit, pornit din apartamentul unde locuiau in Bologna, Italia, a pus capat vieții a patru romani: Ștefania Alexandra, de 32 de ani și cei trei copii ai ei - o fetița de șase ani, alta de doi ani și frațiorul ei geaman. Tatal lor a scapat cu viața pentru ca era la serviciu in momentul incendiului…

Doliu imens in lumea televiziunii! A murit la doar 32 de ani, care a fost cauza morții

14:50, 13.03.2024 - Din pacate, este doliu imens in lumea televiziunii, dupa aflarea veștii despre moartea a unui extrem de tanar prezentator tv, la doar 32 de ani. Autoritațile au dat publicitații care ar fi cauza decesului tanarului jurnalist Nick Sheridan. Tanarul jurnalist Nick Sheridan, decedat la doar 32 de ani Conform…

Acces Direct. Unchiul lui Florin, romanul gasit fara suflare in Franța, adevarul despre problemele de sanatate. De ce nu crede ca barbatul a murit in urma unui infarct / VIDEO

19:10, 15.02.2024 - Florin a plecat la munca in Franța, dar a fost gasit fara suflare in vestiar, la cateva ore dupa ce intrase la munca. Familia crede ca barbatul ar fi murit in condiții suspecte. Inițial, rudelor li s-a spus ca ar fi facut infarct și ca atunci s-ar fi lovit de un obiect dur.

Atenționare MAE: Continua blocajele in Franța, din cauza protestelor fermierilor

10:50, 31.01.2024 - Sunt in continuare proteste ale fermierilor in Franța, iar mai multe drumuri sunt blocate. In acest context, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis o atenționare de calatorie.


Ce parere ai despre aceasta stire?