Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orezul acumulează arsenicul şi mercurul din sol. Posibile riscuri ale dietei fără gluten

Publicat:

Povestea de iubire dintre americani si produsele fara gluten vine la pachet cu un cost: si anume niveluri inalte de arsenic si mercur, arata un studiu, citat de site-ul de stiri medicale webmd.com.

Rezultatele duc spre concluzia ca ar putea exista consecinte nedorite si neintentionate ale dietei fara gluten“, a spus autorul , profesor asistent epidemiolog la the Facultatea de Medicina a Universitatii din Chicago.

Produsele fara gluten contin adesea faina de orez ca substitut pentru faina de grau, orz sau secara. Orezul este cunoscut pentru faptul ca acumuleaza intr-o…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Facultatea de Economie și Drept din cadrul UMFST. Inovarea ca element central

18:10, 06.04.2024 - Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universitații de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș reprezinta o structura importanta a universitații atat prin numarul de studenți cat și prin diversitatea programelor de studii. Invațamantul economic, administrativ…

Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași

09:55, 27.03.2024 - Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași. Otilia Pintilii, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi, a caștigat etapa de la Iași a concursului Games of Science cu o prezentarea despre cercetarea echipei din care face parte care…

Vaccinuri ARN mesager, in curand sub forma de pulbere?

08:45, 19.03.2024 - Vaccinuri ARN mesager administrate printr-o tehnica noua, sub forma de pulbere, care prezinta multiple avantaje comparativ cu serul obișnuit, au anunțaț recent cercetatorii belgieni.  In prezent, cercetatorii belgieni studiaza posibilitatea administrarii vaccinurilor ARN mesager sub forma de pulbere,…

Facultatea de Medicina și Științe Biologice organizeaza ședințe de pregatire gratuite la disciplina Anatomie

20:50, 14.03.2024 - Facultatea de Medicina și Științe Biologice din cadrul Universitații „Ștefan cel Mare” din Suceava și Asociația Studenților Mediciniști și Biologi reamintesc tuturor elevilor ca este important sa iși aleaga din timp programul de studiu pe care doresc sa il urmeze. In acest context, profesorii de la…

Lansare de carte, la UMFST

20:40, 05.03.2024 - Facultatea de Științe și Litere a Universitații de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș organizeaza miercuri, 6 martie, un eveniment de lansare a carții „ChatGPT. Mastering conversations with artificial intelligence. A comprehensive guide to enhance your daily…

Ce se intampla daca mananci mamaliga, in fiecare zi, timp de o luna. Rezultatele sunt incredibile

15:00, 16.02.2024 - Mamaliga este un preparat tradițional care rareori lipsește de pe mesele noastre. Specialiștii ne-au spus ce se intampla daca mancam mamaliga in fiecare zi timp de o luna. Care este rezultatul? Dieta cu mamaliga Cu toții știm ca mamaliga este facuta cu malai, care care o sursa bogata de vitamina B,…

Norofert a finalizat o prima etapa dintr-un laborator de cercetare si multiplicare microorganisme pentru agricultura, investitia finala va ajunge la 6 milioane lei

13:00, 13.02.2024 - ”Norofert, liderul cercetarii pentru agricultura regenerativa si unul dintre cei mai mari producatori de inputuri din Romania, listat la Bursa de Valori Bucuresti pe piata AeRO (simbol BVB: NRF), anunta finalizarea primei etape a laboratorului de cercetare si multiplicare microorganisme pentru utilizare…

Un tinar din Soroca a reușit sa obțina un succes remarcabil in domeniul inovației medicale

14:16, 29.01.2024 - Robert Gatman, un tinar in virsta de 20 de ani din raionul Soroca, impreuna cu colegii de la Facultatea de Bioinginerie Medicala a Universitații de Medicina și Farmacie "Grigore T. Popa" din Iași au reușit sa obțina un succes remarcabil in domeniul inovației medicale. Tinerii au creat o inima artificiala…


Ce parere ai despre aceasta stire?