Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt persoane au fost rănite în timpul evacuării unui avion de pasageri

Publicat:

Opt persoane au fost ranite in urma unui incident aviatic. Un avion de pasageri a fost evacuat la aeroportul Sheremetyevo din Moscova, in urma declansarii unei alarme de fum la bord, a declarat un purtator de cuvant al serviciilor de urgenta, citat de agentia de stiri Tass.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Atac terorist la Moscova! Cel puțin 40 persoane au fost ucise și alte zeci ranite la o sala de concerte. ISIS a revendicat atacul

09:35, 23.03.2024 - Un incident cu focuri de arma a avut loc in sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, a anunțat in aceasta seara agenția... The post Atac terorist la Moscova! Cel puțin 40 persoane au fost ucise și alte zeci ranite la o sala de concerte. ISIS a revendicat atacul appeared first on Special Arad…

Atac terorist la Moscova. Zeci de morți și peste 100 de persoane ranite indica vineri seara un prim bilanț provizoriu

22:16, 22.03.2024 - Un atac armat, calificat de Ministerul rus de Interne drept terorist, a avut loc vineri in sala de spectacole a unui Mall (Crocus City Hall) situat la periferia Krasnogorsk a Moscovei, au anunțat agențiile ruse de presa TASS și Ria Novosti. Din unele surse s-a aflat deocamdata ca un grup de circa 20…

Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte

21:00, 22.03.2024 - Un incident cu focuri de arma a avut loc in sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, a anunțat in aceasta seara agenția... The post Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doi piloti au dormit timp de aproape 30 de minute in timpul zborului, in timp ce conduceau un avion plin cu pasageri

10:15, 10.03.2024 - Doi piloti indonezieni care se aflau la comanda unui avion ce transporta 153 de pasageri au adormit aproape simultan si nu au reactionat timp de aproape 30 de minute in timpul zborului, a relevat o ancheta. Cazul a determinat revizuirea operatiunilor de zboruri de noapte ale tarii, relateaza The Guardian.…

Peste o suta de persoane au fost arestate in Rusia in timpul funeraliilor lui Aleksei Navalnii

11:56, 02.03.2024 - Peste o suta de persoane au fost retinute in toata Rusia in timpul funeraliilor liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, care a fost inmormantat vineri la Moscova, pe fondul unor masuri stricte de securitate, scrie EFE, preluat de News.ro.

Trei persoane ranite de un panou in timpul unui spectacol la Teatrul German din Timisoara

08:45, 05.02.2024 - Incident duminica seara la Teatrul German din Timișoara, unde un panou din lemn folosit ca decor la un spectacol a cazut și a ranit o... The post Trei persoane ranite de un panou in timpul unui spectacol la Teatrul German din Timisoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Timisoara: Mai multe persoane ranite de un panou de decor care a cazut in timpul unui spectacol, la Teatrul German

00:20, 05.02.2024 - O femeie a fost transportata la spital, dupa ce a fost ranita duminica seara, de un panou din lemn care facea parte dintr-un decor, la Teatrul German de Stat din Timisoara, si a cazut peste victima, in timpul unui spectacol.


Ce parere ai despre aceasta stire?