Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt facultăţi din Galaţi vor organiza admitere şi la toamnă. Sunt disponibile peste 350 de locuri

Publicat:

Din cele 1.929 de locuri scoase la concurs la forma de invatamant la buget au fost ocupate 1.543. Altfel spus, pentru admiterea de toamna vor fi disponibile 356 de locuri. Cifra nu este insa finala deoarece
candidatii declarati admisi dupa etapa a doua mai au timp pana vineri, 1 august, ora 10.00, sa aduca diplomele de Bacalaureat sau adeverintele care sa ateste absolvirea acestui examen, in original.

Cum in aceasta situatie sunt foarte putini candidati, rezultatele finale, care vor fi publicate tot pe 1 august, la ora 16.00, nu vor suferi mari modificari…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale

16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Painea cu gust de friptura, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

23:55, 11.03.2024 - OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Painea proteica conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vita, pasare sau pește

Iași: Pași spre o Politehnica mai „verde”

15:50, 07.03.2024 - Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” a caștigat un proiect de peste 500.000 de lei prin care va instala 14 puncte de reincarcare, aferente a șapte stații de putere normala, pentru mașini electrice. Cinci dintre acestea vor fi instalate in campusul academic: doua in zona facultaților de Inginerie…


Ce parere ai despre aceasta stire?