Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU taie ajutoarele unamitare pentru Yemen

Publicat:

ONU a suspendat partial trimiterea de ajutoare umanitare alimentare in regiunile din Yemen controlate de rebelii Houthi, acuzandu-i pe acestia ca si le-au insusit pe nedrept, relateaza BBC, potrivit news.ro.

Citește și:  ‘taie in carne vie’! Educația ramane fara bani

a informat ca aceasta decizie a fost luata in ultima instanta. Agentia ONU a avertizat anterior ca va restrictiona livrarile daca rebelii nu vor cadea de acord privind masuri care ar opri ca alimentele sa ajunga la ofiteri corupti.

PAM a informat anterior ca eforturile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O nava misterioasa, banuita ca ii ajuta pe rebelii houthi sa atace vasele comerciale din Marea Roșie

16:45, 13.03.2024 - Experții maritimi au descoperit o nava iraniana misterioasa in Golful Aden pe care ei cred ca Teheranul o folosește pentru a coordona atacurile rebelilor Houthi din Yemen asupra vaselor comerciale care traverseaza Marea Roșie, scrie Financial Times.

Rebelii houthi din Yemen afirma ca si-au intensificat atacurile asupra navelor in Marea Rosie

10:45, 23.02.2024 - Rebelii houthi din Yemen si-au intensificat atacurile asupra navelor in Marea Rosie ca raspuns la o escaladare a campaniei armatei israeliene in Fasia Gaza, a anuntat joi liderul gruparii pro-iraniene.

Noi raiduri americane asupra unor importante ținte houthi din Yemen

05:20, 19.02.2024 - Fortele americane au efectuat raiduri asupra unor zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, informeaza Rador Radio Romania. Pentagonul a anuntat ca fortele americane au efectuat raiduri asupra a cinci zone de lansare a rachetelor ale rebelilor houthi din Yemen, ce amenintau transporturile…

Rebelii houthi din Yemen au atacat doua nave comerciale in Marea Rosie

07:35, 07.02.2024 - Rebelii houthi din Yemen, sprijiniti de Iran, au anuntat ca au lansat mai multe rachete asupra a doua nave in Marea Roșie, provocand avarii ambelor nave.Rebelii houthi ataca cu drone si rachete nave comerciale in Marea Roșie in ceea ce ei descriu a fi acte de solidaritate cu palestinienii si riposta…

SUA spun ca nu sunt in razboi cu rebelii houthi

09:35, 19.01.2024 - Guvernul american a afirmat joi ca Statele Unite nu sunt intr-un razboi cu rebelii houthi din Yemen, care sunt sprijiniti de Iran, in ciuda atacurilor repetate asupra pozitiilor acestora, relateaza DPA, preluata de Agerpres.

Rebelii houthi au revendicat un atac asupra unei nave americane

23:35, 15.01.2024 - Rebelii din Yemen au revendicat luni un atac asupra unei nave cargo americane in Golful Aden, relateaza AFP, potrivit Agerpres.Rebelii houthi "au efectuat o operatiune militara care a vizat o nava americana in Golful Aden, cu o serie de rachete navale adecvate", a anuntat purtatorul lor de cuvant,…

Reacția rebelilor houthi din Yemen, dupa uciderea unui oficial de rang inalt al Hamas

06:31, 03.01.2024 - Forțele rebele houthi din Yemen au condamnat uciderea unui inalt oficial Hamas la Beirut, calificand-o drept o "crima brutala si lașa", informeaza Rador Radio Romania.Intr-o declarație, biroul politic al gruparii houthi a acuzat Israelul de comiterea atacului in care a fost ucis oficialul de rang…

Cați rebeli houthi au murit in urma atacului din Marea Roșie. Elicopterele americane „au ripostat in legitima aparare”

20:55, 31.12.2023 - Zece rebeli houthi din Yemen au fost ucisi duminica in urma atacului elicopterelor marinei americane, care le-au scufundat mai multe ambarcatiuni in Marea Rosie. Rebelii incercasera sa ia cu asalt o nava-container daneza in zona. Cifra a fost confirmat duminica de un purtator de cuvant al rebelilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?