Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficial venezuelean: Le cerem Statelor Unite un dialog și încetarea amenințării militare

Publicat:

Ministrul venezuelean de Externe, , a facut apel sa aleaga dialogul și sa puna capat "amenințarii militare" împotriva țarii sale, relateaza Medifafax, citând site-ul agenției Dpa.

"Nu vrem un razboi în Venezuela, ne pregatim pentru unul din cauza circumstanțelor care ne obliga, dar vrem pace", a declarat Arreaza, aflat într-o vizita la Havana.

nu au exclus o posibila intervenție militara în Venezuela, împotriva președintelui .

", le cerem Statelor…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Avertismentul șefului unei mari companii de armament din Europa: „In caz de razboi major, Europa va ramane fara sprijinul SUA”

17:45, 01.04.2024 - „Daca o situație foarte riscanta in regiune va duce la un conflict armat la scara larga, SUA se vor concentra pe Asia, iar apoi Europa va fi lasata sa se descurce”, a declarat șeful Rheinmetall, Armin Papperger.In ultimele decenii, liderii europeni au considerat de la sine ințeles ca Statele Unite vor…

Extinderea bazei aeriene Mihail Kogalniceanu, o „exacerbare a tensiunilor militare”, susțin rușii

11:40, 28.03.2024 - In contextul creșterii tensiunilor dintre NATO și Rusia, extinderea bazei aeriene Mihail Kogalniceanu devine un punct fierbinte al discuțiilor geopolitice. Ministerul de Externe rus a subliniat ca activitațile NATO in Europa de est se concentreaza pe pregatirea pentru un posibil conflict.

Pe cine sa dea Moscova vina pentru atentat, daca nu pe Ucraina?

07:55, 25.03.2024 - Moscova isi intensifica retorica prin care se indreapta catre acreditarea ideii ca SUA si Ucraina au pus la cale atentatul de vineri, de la sala de concerte Crocus City Hall, soldat cu 137 de morti si peste 180 de raniti, potrivit celui mai recent bilant. In ciuda faptului ca atacul a fost revendicat…

Tensiuni diplomatice: Budapesta il taxeaza pe Biden

18:00, 12.03.2024 - Ambasadorul SUA in Ungaria a fost convocat la Ministerul ungar de Externe pentru a i se transmite un protest in urma unor declaratii ale lui Joe Biden, care a spus ca Viktor Orban cauta sa impuna o dictatura in Ungaria, presedintele democrat facand aceste afirmatii dupa ce rivalul sau republican la…

Venezuela acuza SUA de „furtul” unui Boeing 747-300

07:05, 13.02.2024 - Ministerul de Externe al Venezuelei a declarat ca Statele Unite și Argentina au incalcat grav toate reglementarile care guverneaza aeronautica civila, precum și drepturile comerciale, civile și politice ale Aerocargos del Sur, punand in pericol siguranța traficului aerian in regiune.

Ministrul adjunct de Externe chinez, in vizita la Phenian

09:01, 26.01.2024 - Ministrul adjunct de Externe chinez, Sun Weidong, se afla vineri la Phenian pentru discutii cu omologul sau nord-coreean, potrivit mai multor surse, intr-un moment in care aceasta tara cu partid unic isi intensifica amenintarile impotriva Seulului si Washingtonului, relateaza AFP, potrivit Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?