Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Octombrie vine cu călduri de vară, dar meteorologii anunţă şi ploi

Publicat:

Vremea va deveni, in urmatoarele zile, mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, valorile termice urmand sa ajunga pana la 25-26 de grade Celsius, in majoritatea regiunilor. Din 2 octombrie și pana pe 5 octombrie, ploile iși vor face din nou apariția, potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, valabila pana pe 9 octombrie. …

Citeste articolul mai departe pe gherlainfo.ro…  

Sursa articol: gherlainfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se racește de maine in toata țara. Meteorologii au anunțat prognoza pentru urmatoarele doua saptamani

15:35, 18.03.2024 - Vremea se va raci in toata țara in urmatoarele doua zile, urmand ca, pana la sfarșitul saptamanii, temperaturile din termometre sa urce din nou, pana la maxime de 20 de grade, arata estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie.

Se schimba vremea radical, in weekend. Anunțul facut de șefa ANM, Elena Mateescu

12:10, 14.03.2024 - Vremea ploioasa din timpul saptamanii este din cauza unei zone de presiune scazuta care va continua sa afecteze Romania și in zonele urmatoare, chiar daca nu cu o intensitate atat de mare. Prezența unui nucleu de aer rece in altitudine va menține, de asemenea, un grad de instabilitate atmosferica, scrie…

Meteorologii anunța o schimbare neobișnuita a vremii. Director ANM: „Nopțile viitoare vor aduce minime in creștere și pozitive in toate regiunile țarii"

18:55, 08.03.2024 - Vremea se anunța intr-o continua schimbare in perioada urmatoare, dupa zilele reci care ne-au surprins. Florinela Georgescu, director in cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a prezentat vineri, la Antena 3 CNN, o prognoza actualizata des

Vremea marți, 5 martie. Temperaturi ridicate, dar cu vant. Unde se anunța lapovița și ninsoare

07:45, 05.03.2024 - Ziua de marți, 5 martie, aduce temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, dar și precipitații sub forma de lapovița și ninsoare și averse, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Maximele termice se vor situa intre 8 și 19 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -1 și 6.

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Avertisment ANM de ultima ora! Vremea devine geroasa și vor fi chiar și -21 de grade! Ce anunța meteorologii

14:10, 09.01.2024 - Avertisment meteo pentru romani. Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au emis o avertizare de Cod galben de intensificari ale vantului. In unele zone, vremea va deveni geroasa și se vor atinge chiar și -21 de grade Celsius.

Iarna adevarata se instaleaza in Romania incepand de luni! Vor fi doua saptamani de ger!

12:05, 04.01.2024 - Un Vortex Polar cuprinde Romania incepand de luni. Temperaturile scad brusc și vor ramane preponderent negative aproape doua saptamani. Gerul se instaleaza in toata țara și vom avea parte și de precipitații sub forma de ninsoare. Vortexul polar manifestat in nordul continentului european are tendința…

Vremea miercuri, 3 ianuarie. Unde se anunța ninsori, lapovița și polei

07:40, 03.01.2024 - Ziua de miercuri, 3 ianuarie, ne aduce temperaturi neobișnuite pentru data din calendar, intrucat maximele termice se vor situa intre 4 și 14 grade Celsius, iar minimele se vor incadra in general intre 0 și 7 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).


Ce parere ai despre aceasta stire?