Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obișnuiești să mănânci sărat? Iată 15 EFECTE NOCIVE pentru care trebuie să renunțați

Publicat:

Din timpuri imemoriale, sarea a fost considerata unul dintre elementele cele mai folosite și apreciate pentru activitațile religioase, culinare și de conservare. Sarea are excelente proprietați de conservare, ceea ce face sa fie ”numarul unu” in conservarea alimentelor. Prin urmare, prin adaugarea de mai multa sare la alimentele procesate deja sarate, organismul trebuie sa faca ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai de mango. Puțini știu ce efecte are

09:30, 05.04.2024 - De la reducerea riscului de hipertensiune arteriala pana la protecția impotriva radicalilor liberi, ceaiul de mango aduce numeroase beneficii pentru cei care il includ in rutina lor zilnica. Iata ce efecte are asupra organismului uman.

Roșii din Romania contaminate cu substanțe nocive. S-a dat alerta alimentara

14:25, 02.04.2024 - Sunt romani care aleg sa cumpere fructe și legume din piețe, direct de la producatorii locali, pentru ca acestea nu conțin substanțe extrem de periculoase pentru organism. Din pacate, tot mai multe legume pe care le consumam conțin pesticide. Recent, inspectorii ANPC au descoperit zeci de substanțe…

Cum sa-ți pregatești mașina pentru primavara?

13:55, 14.03.2024 - Ca sa-ți pregatești vehiculul de drum in momentul in care vine primavara, este important sa verifici daca este inca in stare buna dupa ce a trecut prin cateva luni de vreme grea. Pentru a-ți ușura aceasta sarcina, experții auto de la carVertical au pus cap la cap cateva sfaturi utile. Curața temeinic…

Tipurile de pește pe care sa le consumi mai rar. Sunt nocive daca le mananci des

22:41, 10.03.2024 - Indiferent daca iți este pofta de un rulou de ton picant sau o bucata de somon la gratar, exista numeroase rețete de pește care se pot servi la cina, in forma slaba din punct de vedere caloric și bogata in proteine. Ce tipuri de pește ar trebui consumate mai rar, pentru a nu deveni periculoase […] The…

Inotul in apa rece ofera un impuls de energie similar cocainei, dar fara aceleași efecte nocive

21:25, 07.03.2024 - Baile in apa foarte rece au devenit o moda, in special pentru barbați, in cautarea unui sport extrem, a unei metode de creștere a rezistenței fizice sau de conectare cu natura. Variantele sunt multiple – scufundarea intr-un butoi cu gheața, baia la copca sau inotul in mare pe timpul iernii. Efectul…

Ceai de roinița - Efecte miraculoase ale acestui ceai care are beneficii incredibile

15:21, 02.03.2024 - Ceaiul de roinița (Melissa officinalis) este cunoscut pentru proprietațile sale benefice asupra sanatații. Iata cateva dintre beneficiile asociate consumului de ceai de roinița:Ceai de roinița - Efect calmant: Roinița este cunoscuta pentru efectul sau calmant și relaxant. Consumul de ceai de roinița…

Studiu: Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate

15:40, 29.02.2024 - Alimentele ultraprocesate (UPF) sunt direct legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate, inclusiv un risc mai mare de boli de inima, cancer, diabet de tip 2, sanatate mintala negativa și deces prematur, potrivit celei mai mari analize de acest gen din lume.

Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive asupra sanatații

14:25, 29.02.2024 - Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate. Cea mai ampla analiza din lume constata asocieri directe cu riscuri mai mari de cancer, boli de inima și moarte prematura.


Ce parere ai despre aceasta stire?