Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obiectul vestimentar de care Kate nu se desprinde. Poartă asta de dinainte să se căsătorească cu Prințul William!

Publicat:

Ducesa de Cambridge a revenit la indatoririle regale, iar acum programul ei este din ce in ce mai incarcat, caci participa la unul sau doua evenimente, aproape in fiecare zi. Insarcinata in patru luni, este protagonista unei interesante parade de moda, schimband ținute de la cele mai glamour sau elegante, la unele casual, dar chic. Ieri a aparut pentru prima data dupa anunțarea logodnei Prințului Harry cu , intr-o superba rochie cu imprimeu geometric și accesorii culoarea bordo, cu un zambet imens pe buze, iar astazi ducesa i-a lasat din nou acasa pe Prințesa Charlotte…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.

Gestul facut de Meghan Markle in public, dupa ce Kate Middleton a fost operata. Mesajul transmis de sotia Printului Harry e clar, din pacate

17:25, 24.01.2024 - In timp ce Kate Middleton se afla in spital, dupa o operație dificila, Meghan Markle a surprins cu ultima sa apariție. A facut un gest in public cu care a lasat masca pe toata lumea. Nimeni nu se aștepta ca cei doi soți sa fie in stare de așa ceva, in timp ce regele Charles […] The post Gestul facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?