Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu, vizită la medicul estetician. La ce procedură a apelat bruneta

Publicat:

le da clasa multor tinere cu aspectul ei fizic și bine le face, caci are cu ce! Focoasa bruneta ține foarte mult la imaginea ei și iși dorește sa arate mereu impecabil, dar ii și reușește acest lucru!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Nicoleta Luciu nemachiata, la 43 de ani, dupa multiple intervenții estetice. La ce noua procedura a apelat VIDEO

12:05, 12.04.2024 - Candva una dintre cele mai in voga vedete autohtone, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor și prefera sa duca o viața liniștita la Miercurea Ciuc. Cu toate acestea, ea continua sa fie o prezența pregnanta de pe rețelele de socializare.

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Vica Blochina, supusa unei noi intervenții chirurgicale. La ce procedura a apelat vedeta: „O operație destul de complicata...” / VIDEO

15:25, 27.02.2024 - Vica Blochina va fi supusa unei noi intervenții chirurgicale. Vedeta a decis sa apeleze la o noua operație estetica. Iata ce procedura iși face de aceasta data, dar și ce a transmis prin intermediul rețelelor de socializare!

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!

Iuliana Pepene a ajuns in cabinetul medicului estetician! La ce procedura a apelat frumoasa prezentatoare TV: „O sa revin” / VIDEO

22:35, 01.02.2024 - Iuliana Pepene face schimbari majore in viața ei! Cunoscuta prezentatoare TV de la Antena 1 a ajuns, de curand, in cabinetul medicului estetician! Iata la ce procedura a apelat fosta concurenta de la America Express!


Ce parere ai despre aceasta stire?