Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără din Oneşti, iubită de milionar, acuzată de spălare de bani! A strâns în conturi sute de mii de dolari / VIDEO

Publicat:

Poveste de iubire cu bani multi! O romanca in varsta de 23 de ani a reusit sa cucereasca un american foarte bogat, cu 40 de ani mai mare. Roxana, o tanara din Onesti, i-a furat inima barbatului, tata a opt copii in America. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experiment bizar: un tanar a devenit om al strazii pentru a demonstra ca poate ajunge milionar intr-un an. Cati bani a strans

06:05, 25.04.2024 - Un milionar a devenit falit in mod voit, totul pentru un experiment social bizar. A renunțat insa brusc dupa ce a inceput sa aiba probleme serioase de sanatate. Cati bani a reusit sa stranga in primele 10 luni ale provocarii.

Influencerul ucrainean care a strans peste 50 de milioane de dolari pentru armata Ucrainei

13:10, 08.04.2024 - Haștagul „RussiaIsATerroristState„ (Rusia e un stat terorist) este folosit zilnic de sute de oameni, inclusiv de responsabili ucraineni și occidentali. Totuși puțini știu ca cel care a lansat campania virala de promovare a lui este influencerul ucrainean Igor Lacenkov.

„Razboiul banilor“. Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania electorala intr-o singura seara

11:15, 07.04.2024 - Fostul președinte republican al SUA Donald Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania sa in timpul unui eveniment organizat sambata, 6 aprilie, in care l-a provocat inca o data la o dezbatere pe actualul lider democrat american Joe Biden, scrie Politico .

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Stațiunea iubita de bunicii noștri a ajuns acum o ruina. Deși zona pare scoasa dintr-o poveste, romanii o ocolesc

06:05, 22.02.2024 - Stațiunea iubita de bunicii noștri a ajuns acum o ruina. Deși zona pare scoasa dintr-o poveste, romanii o ocolesc In trecut, romanii mergeau prin toata țara pentru a se relaxa, mai ales ca in multe zone existau locuri special amenajate pentru concedii. Un complex pe care romanii il adorau in trecut…

O femeie cu dubla cetațenie rusa și americana a fost arestata in Rusia. E acuzata ca a strans bani pentru armata Ucrainei

17:05, 20.02.2024 - O femeie cu dubla cetațenie rusa și americanca, cu resedinta la Los Angeles, a fost arestata la Ekaterinburg, in Rusia, fiind acuzata de „tradare”, anunta marti Serviciul federal rus de securitate (FSB), care susține ca aceasta ca a strans bani pentru armata ucraineana, relateaza AFP, preluat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?