Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără de 27 de ani a murit subit, în spital, în urma unei operații banale! Mama fetei, devastată: ”Mi-au ucis fiica. Două fete au rămas orfane din senin!”

Publicat:

O tanara in varsta de doar 27 de ani, mama unei fetițe de doi ani, s-a stins din viața pe un pat de spital, in urma unei operații banale. Familia femeii este disperata, așa ca și-a angajat un avocat pentru a da in judecata unitatea medicala.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce tragedie! A fost Miss, de o frumuseste rara. A murit subit la 35 de ani! (VIDEO)

17:30, 05.04.2024 - Fata a fost de o frumusete rara. A castigat si titlul de Miss in 2012. Din pacate, a murit la numai 35 de ani. Familia si apropiatii nu-si pot explica tragedia. Tanara a decedat subit. Fanii au contribuit la costurile inmormantarii Jade Leigh Hunt, in varsta de 35 de ani, care a caștigat concursul de…

Tragedie in Dambovița. Un asistent medicala murit subit, sub ochii terifiați ai soției. Barbatul tocmai se intorsese de la spital

10:05, 02.04.2024 - Tragedie de proporții in Dambovița. Un barbat a murit subit, sub ochii terifiați ai soției sale. Acesta era asistent medical, dar o perioada de confrunta cu probleme de sanatate. Acesta s-a stins din viața la o zi dupa ce s-a intors de la spital.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Un bebeluș a murit in ambulanța, in drum spre spital, la Satu Mare

10:10, 22.02.2024 - O fetița de doar șase luni din Satu Mare a murit in ambulanța, in drum spre spital. Familia fetiței a sunat la 112 dupa ce a observat ca starea ei este din ce in ce mai grava din cauza unei viroze. In ambulanța, fetița a intrat in stop cardiorespirator și a murit in ciuda tuturor […] Source

Tragedie in Satu Mare. Un bebeluș a murit in ambulanța, in timp ce se indrepta inspre spital. Familia vrea sa primeasca explicații

15:20, 21.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Satu Mare, in urma cu puțin timp. Un bebeluș a murit in momentul care se afla intr-o ambulanța. Copilul trebuia sa ajunga, din nou, la spital, dar tragedia s-a produs pe drum. Familia fetiței este devastata de durere și vrea explicații.

Acces Direct. Doi parinți iși cauta copilul despre care li s-a spus ca a murit in spital, in urma cu 44 de ani. De ce cred amandoi ca fiica lor traiește / VIDEO

17:35, 05.02.2024 - Angela și Ion au devenit parinți in urma cu 44 de ani, atunci cand femeia a adus pe lume o fetița. Micuța a fost nascuta prematur la un spital din Alexandria, dar la atația ani distanța, cei doi cred ca, de fapt, fiica lor a fost furata din spital și data altei familii.

El este Andrei, barbatul care a murit alaturi de fiul sau in accidentul cumplit din Sibiu. Familia lui este devastata: ”Era un om...” / FOTO

08:35, 01.02.2024 - In urma cu o zi, un accident cumplit s-a produs in Sibiu. Un barbat a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un cap de pod. Andrei și-a pierdut viața, alaturi de bebelușul sau de un an. Familia lui este devastata de durere, iar vestea a șocat pe toata lumea.


Ce parere ai despre aceasta stire?