Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O ştiai altfel! Apariţia înfiorătoare a unei artiste celebre: "Arăţi ca un schelet"

Publicat:

Este una dintre cele mai în voga artiste de peste Ocean. Fiecare aparitie a ei este îndelung comentata, iar paparazzii sunt tot timpul pe urmele ei.

, caci despre ea este vorba, nu conteneste si ne surprinde din nou. Cântareata a postat pe contul sau de socializare o imagine cu care a reusit sa îsi îngrozeasca fanii.

Miley s-a pozat îmbracata destul de sumar si are limba verde si pare extrem de slabita. "Arati ca un schelete", a fost comentariul unui internaut.

este o cântareața și…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle a avut mai mulți iubiți decat se credea. Numele celebre care au fost ascunse pana acum

17:05, 16.04.2024 - Relația fiului cel mic al Regelui Charles cu actrița de peste Ocean a starnit numeroase controverse, in special din pricina faptului ca era o femeie divorțata. Inainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry, Meghan Markle a avut mai mulți iubiți decat se credea. Pe lista cuceririlor se gasesc nume celebre,…

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Focuri de arma la un concert al unei artiste celebre

19:30, 13.02.2024 - Un barbat a fost arestat luni seara la Paris, dupa ce a tras 17 focuri de arma asupra salii de concerte Arena de Bercy, unde se desfasura un concert al solistei italiene Laura Pausini , fara a se inregistra victime, au anuntat marti surse din politie, citate de AFP. Suspectul „a folosit de mai multe…

Adda, mesaj acid pentru femeile care judeca femeile celebre: „Daca voi aveți scuze și nevoie de ințelegere, ele de ce n-ar avea?!”

13:50, 06.02.2024 - Cunoscuta artista Adda a transmis un mesaj acid pentru femeile care judeca persoanele publice. Artista este revoltata in urma comentariilor rautacioase pe care le-a vazut. Cantareața a ținut sa sublinieze faptul ca și vedetele au probleme in viața, chiar daca sunt cunoscute publicului larg, astfel…

Grammy. „Cantecul anului”

06:50, 05.02.2024 - Cantareata americana Billie Eilish a castigat duminica seara, la Los Angeles, premiul Grammy la categoria „cantecul anului” cu single-ul „What Was I Made For?”, compus pentru coloana sonora a filmului „Barbie” informeaza AFP. La categoria „cantecul anului” au fost nominalizate single-urile „A&W” (Lana…

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața una dintre cele mai cunoscute artiste. Avea 91 de ani / FOTO

07:30, 31.01.2024 - Chita Rivera, actrița, dansatoare și cantareața, s-a stins din viața la varsta de 91 de ani. De-a lungul carierei sale, starul de peste Ocean a avut apariții in musicaluri de succes, precum „Chicago”, „Kiss of the Spider Woman” și „Sweet Charity”.

Malina Olinescu ar fi implinit 50 de ani. Melodii indragite și momente inedite din cariera regretatei artiste

13:35, 29.01.2024 - Malina Olinescu ar fi implinit astazi, 29 ianuarie, varsta de 50 de ani. Care sunt melodiile indragite, dar și momentele inedite din cariera regretatei artiste. Cantareața s-a stins din viața pe 12 decembrie 2011.

Star Magazin. Niculina Stoican, reacție neașteptata dupa ce a pierdut procesul cu artistul Constantin Enceanu. Cantareața nu s-a mai abținut: „Comportamentul lui...” / VIDEO

15:35, 26.01.2024 - Niculina Stoican a oferit o prima reacție, dupa ce a pierdut procesul cu artistul Constantin Enceanu. Cantareața nu s-a mai abținut! Ce a marturisit interpreta de muzica populara, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?