Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O statuie din ceara a premierului britanic Theresa May este in pregatire la Muzeul Madame Tussauds

Publicat:

O statuie din ceara dedicata premierului britanic este  in pregatire la din Londra si va fi expusa in acest an langa statui ale presedintelui american si cea a cancelarului german , scrie News.ro, citand .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurnalistul iranian disident din Londra ar fi fost injunghiat de mercenari est-europeni

22:15, 18.04.2024 - Mercenari est-europeni sunt suspectați ca au injunghiat un jurnalist iranian disident la Londra. Poliția crede ca atacul e cel mai recent exemplu de angajare de catre Teheran a unor criminali pentru a-și ataca criticii in Occident, potrivit The Guardian.

Lumea „era mai in siguranța” cu Trump la Casa Alba, crede fostul premier britanic Liz Truss

15:00, 17.04.2024 - Fostul premier conservator britanic Liz Truss a declarat ca este increzatoare ca fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, va castiga alegerile prezidentiale din SUA, apreciind totodata ca, in timpul mandatului acestuia, „lumea era mai sigura”, relateaza EFE.

Cea mai noua pictura asumata de Banksy, in Londra, vandalizata la doua zile de cand a aparut

17:05, 20.03.2024 - Pictura murala cu un copac de Banksy pe o cladire rezidentiala din nordul Londrei a fost vandalizata cu vopsea alba la doua zile dupa ce a aparut prima data, scrie The Guardian, titreaza News.ro. Opera de arta din Finsbury Park prezinta tuse aspre de vopsea verde pe un perete langa un copac, dand…

Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic

23:21, 18.03.2024 - Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic Rishi Sunak. Fostul președinte american a fost vazut luni intrand in celebra cladire din Londra. Vizita are caracter privat.

Europa ar trebui sa se pregateasca de razboi: Propunerea facuta de Airbus

18:16, 12.03.2024 - Airbus propune unificarea proiectelor avioanelor de generația a 6-a Tempest și FCAS și renunțarea la rivalitați pentru a pregati Europa pentru un razboi cu Rusia, noteaza defenseromania.ro. Guillaume Faury, CEO al Airbus, a declarat intr-un interviu pentru ziarul britanic The Guardian: "Europa nu…

Plangerea lui Trump impotriva autorului unui raport asupra legaturilor sale cu Rusia, respinsa la Londra

14:10, 01.02.2024 - Justitia britanica a respins joi urmarirea judiciara angajata de fostul presedintelui american Donald Trump impotriva fostului spion britanic Christopher Steele, al carui raport controversat asupra presupuselor legaturi ale lui Trump cu Rusia provocase o furtuna politica in 2017.

Regele Charles al III-lea a fost externat. Care e starea de sanatate a suveranului britanic

19:05, 29.01.2024 - In cursul zilei de azi, Regele Charles al III-lea a fost externat de la spitalul privat din Londra. Potrivit informațiilor din presa internaționala, suveranul britanic fusese internat de la finalul saptamanii trecute, vineri, si a stat acolo timp trei nopti, dupa ce a suferit o operatie de prostata.

Ciolacu il contrazice pe ministrul german al Apararii. Este cazul sau nu sa ne pregatim de razboi?

21:15, 26.01.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, intrebat ce transmite Guvernul Romaniei, in contextul afirmatiilor sefului armatei britanice si liderului PPE Manfred Weber care avertizeaza populatia sa se pregateasca de razboi, ca „nu este cazul sa ne pregatim de razboi”. „Nu este cazul sa ne pregatim de razboi”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?