Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O saptamana de film: Caravana TIFF ajunge la Timisoara / PROGRAM

Publicat:

O saptamana de filme, toate unul și unul, ii așteapta pe timișoreni la Gradina de vara Capitol. Caravana TIFF ajunge pe 11 august in orașul de pe Bega și aduce cu ea producții interesante din țarile UE și non-UE. Intrarea este libera, cu excepția ultimelor doua zile, cand un bilet va costa 10 lei.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Happy Pencil: Un nou capitol sub conducerea Gabrielei Mureșan

15:55, 04.04.2024 - ADVERTORIAL. Happy Pencil, o agenție de marketing și publicitate recunoscuta in Timișoara, marcheaza un nou capitol in istoria sa cu numirea Gabrielei Mureșan ca General Manager. Cu o experiența solida de peste un deceniu in vanzari și management de proiect, Gabriela aduce o viziune revitalizata și…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Trofeul Festivalului – Concurs Gelu Stan, ediția a VI-a 2024 ajunge la Hunedoara

11:00, 15.03.2024 - Un concurs minunat din toate punctele de vedere si o finala de neuitat. Hunedoreanul Vlad Mihai Lința, 18 ani, a cucerit Trofeul Festivalului-Concurs Gelu Stan, 2024, și sufletele spectatorilor in arhiplina sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara, marți seara, 13 martie 2024. La ediția a VI-a…

Plantele din pepiniera care a stat aproape noua luni in centrul Timișoarei ajung in patru locuri din oraș

14:35, 05.03.2024 - Plantele care au facut parte din cadrul instalației „Pepiniera. 1306 plante pentru Timișoara” vor ajunge in patru zone din Timișoara: langa Școala Gimnaziala nr. 2, langa Gradina de Vara Capitol, pe strada Gheorghe Lazar și langa Școala Gimnaziala nr. 7.

PROGRAM. De la muzica preclasica la cea contemporana, in martie, la Filarmonica Banatul

09:10, 01.03.2024 - Primavara aduce la Filarmonica Banatul din Timișoara un program muzical divers, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, iubitorilor muzicii de camera, dar și copiilor. Evenimentele reunesc dirijori și artiști importanți ai scenei internaționale.

Cinema Studio se redeschide la vara. Va avea o gradina in aer liber pe acoperiș FOTO

17:11, 08.02.2024 - Reprezentanții firmei care lucreaza la Cinema Studio din Timisoara spun ca stadiul lucrarilor de reabilitare a ajuns, in acest moment, la 80%. Proiectul de transformare va costa aproximativ trei milioane de euro.

Program integrat de sprijin pentru liceenii din intreaga țara, lansat de UVT

20:35, 29.01.2024 - Program integrat de sprijin pentru liceenii din intreaga țara, lansat de UVT. Universitatea de Vest din Timișoara, singura instituție de invațamant superior din țara care are un departament de relaționare cu mediul preuniversitar, dupa cum a afirmat...


Ce parere ai despre aceasta stire?