Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă de 20 de ani a înjunghiat o italiancă, rivala în dragoste a mamei sale

Publicat:

O romanca in varsta de 20 de ani a injunghiat-o de mai multe ori pe rivala in dragoste a mamei sale, o italianca, in dimineata zilei de vineri. Tanara a ajuns dupa gratii pentru tentativa de omor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca premiata pentru ca a nascut 19 copii: „La baza fiecarui mare creștin sta devotamentul mamei”

18:15, 08.04.2024 - Arhiepiscopia Sucevei și Radauților i-a acordat unei sucevence, soția unui cantor bisericesc din localitatea Giurgești, Ordinul eparhial „Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava", acordat de Arhiepiscopul Calinic, pentru meritul de a fi adus pe lume și a fi crescut 19 copii.

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Irina Bara a revenit formidabil cu Pigossi si e in sferturi la Bogota

09:40, 04.04.2024 - Irina Bara s-a calificat noaptea trecuta in sferturile de finala ale turneului de la Bogota. Ea a invins-o pe Laura Pigossi, scor 6-3, 6-7 (3), 4-6, in trei ore și 22 de minute de joc . Romanca a pierdut primul set, dupa ce a reușit sa egaleze la 2-2. Apoi a cedat 3 game-uri consecutive, permițandu-i…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Crima neașteptata in Mehedinti! Un baiat de 19 ani si-a injunghiat rivalul in dragoste, de 21 de ani / FOTO

17:15, 12.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Mehedinți! Din dragoste, un tanar in varsta de 19 ani și-a injunghiat cu sange rece rivalul, un barbat in varsta de 21 de ani. Motivul: amandoi amandoi iubeau aceeasi fata.

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

Sorana Cirstea, „minunea“ de la Dubai! Direct in semifinale dupa o revenire uimitoare

15:20, 22.02.2024 - Sorana Cirstea s-a calificat pentru prima data in cariera in semifinalele turneului WTA 1000 de la Dubai. Romanca a invins-o astazi pe favorita nr. 7, Marketa Vondrousova, in 3 seturi, dupa un meci in care a reușit o noua revenire senzaționala. De aceasta data, ea a intors soarta meciului de la scorul…

Din dragoste pentru gaina Snow. O romanca din SUA și-a adus familia in țara. „La inceput parea absurd. Dar de fapt, puteam“

15:55, 16.02.2024 - Alina Cararat, o bucureșteanca mutata in Florida (SUA), unde și-a intemeiat o familie, aa decis sa se intoarca in țara, alaturi de cei dragi, datorita unei gaini. Povestea pare desprinsa din filme, dar este cat se poate de reala.


Ce parere ai despre aceasta stire?