Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă a vrut să-şi vândă copilul nou-născut unei italience pentru suma de 20.000 de euro. Cele două femei au fost însă arestate

Publicat:

, in varsta de 36 de ani, s-a ințeles cu , de 25 de ani, o romanca stabilita in Italia, sa-i plateasca 20.000 de euro pentru copilul cu care aceasta era insarcinata. Dupa aceea, italianca a inceput sa poarte o burta falsa și sa pretinda ca este insarcinata.

In urma cu o luna, aceasta a mers la primarie pentru a se interesa care sunt procedurile ce trebuie urmate pentru inregistrarea unui copil nascut acasa. Atunci cand femeia nu s-a mai intors pentru a realiza inregistrarea, autoritațile au intrat in alerta și au verificat ce se intampla, scrie…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Romanca premiata pentru ca a nascut 19 copii: „La baza fiecarui mare creștin sta devotamentul mamei”

18:15, 08.04.2024 - Arhiepiscopia Sucevei și Radauților i-a acordat unei sucevence, soția unui cantor bisericesc din localitatea Giurgești, Ordinul eparhial „Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava", acordat de Arhiepiscopul Calinic, pentru meritul de a fi adus pe lume și a fi crescut 19 copii.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Cați ani de inchisoare a primit romanca din Spania care și-a vandut cu 4.000 de euro fetița de 12 ani. Femeia incerca sa scape de o datorie / FOTO

14:40, 01.03.2024 - Ce pedeapsa a primit romanca din Spania care și-a vandut fetița, in varsta de 12 ani, pentru suma de 4.000 de euro. Cați ani iși va petrece femeia in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa scape de o datorie.

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?