Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă a fost arestată în Italia, în timp ce îşi vizita soţul la puşcărie. Care a fost motivul

Publicat:

In timp ce-si vizita sotul in puscarie, o romanca de 52 de ani a fost luata prin surprindere si plasata in arest. Insa, se pare ca autoritatile au avut un motiv bine intemeiat, iar femeia nu era cheie de biserica! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

O romanca insarcinata a fost batuta cu bestialitate de doi indivizi, intr-un metrou din Italia

17:55, 07.04.2024 - Situație dramatica la Roma, acolo unde o romanca gravida in luna a 8-a inceput sa implore calatorii sa o ajute. In acel moment au venit doi indivizi și au inceput sa o loveasca. Motivul pentru care au recurs la acest gest.

Romanca arestata in Italia sub acuzația ca și-a ucis iubitul in varsta de 60 de ani. Ce au descoperit autoritațile

12:55, 07.03.2024 - O romanca in varsta de 39 de ani a fost arestata in Italia, fiind suspectata de injunghierea mortala a iubitului sau, un barbat de 60 de ani. Tragedia a avut loc in casa victimei, situata in centrul localitații Ischitella, anunța Corrriere della Sera.Vincenzo Silvestri, un barbat cunoscut și apreciat…

Romanca de 38 de ani, arestata pentru crima, in Italia. Tanara a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului

13:25, 06.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Italia. De aceasta data este vorba despre o romana in varsta de 38 de ani, care si-ar fi injunghiat mortal partenerul de viața. La sosirea polițiștilor, aceasta a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului.

Romanca, arestata in Italia! Femeia, care ingrijea un batran,a fost filmata pe ascuns de fiicele acestuia, in timp ce il batea

11:35, 26.02.2024 - Un nou caz șocheaza Italia! O romanca in varsta de 55 de ani a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce ar fi lovit un batran de care era angajata sa aiba grija. Fiicele barbatului ar fi filmat-o pe ascuns pe aceasta, in timp ce le lovea tatal pe care ar fi trebuit sa il ingrijeasca.

Ingrijitoare romanca, arestata in Italia. Femeia a fost surprinsa in timp ce il batea pe batranul pe care ar fi trebuit sa-l ingrijeasca

08:05, 26.02.2024 - Fiicele victimei, suspectand un comportament abuziv din partea ingrijitoarei romance, au instalat camere de supraveghere in apartamentul tatalui lor. Imaginile surprinse nu au mai avut nevoie de niciun comentariu. Barbatul era agresat verbal și fizic de catre femeia platita sa-l ingrijeasca, relateaza…

Badanta romanca din Italia, condamnata la o pedeapsa de trei ani și patru luni de inchisoare. Despagubiri de 7.000 de euro pentru prejudiciul moral suferit de victima

17:45, 18.02.2024 - Caz șocant in Italia. O bandanta de naționalitate romana a fost angajata pentru a avea grija de o femeie cu dizabilitați in Italia. Insa, aceasta a fost, de curand, condamnata la o pedeapsa de trei ani și patru luni de inchisoare, in urma tratamentului inuman aplicat persoanei asistate.

Ultimul mesaj lasat de Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia acum doi ani: „Aș fi sunat-o pe mama...”

08:06, 08.02.2024 - Apar detalii șocante in cazul Andreei Rabciuc, romanca disparuta in Italia, ale carei ramașițe umane au fost gasite intr-o casa abandonata, situata in Castelplanio, provincia Ancona. Anchetatorii au descoperit un mesaj scris cu markerul pe o bucata de lemn, aproape de scheletul tinerei.


Ce parere ai despre aceasta stire?